úterý 14. března 2017

Atmos kotle náhradní díly

Atmos kotle náhradní díly

Náhradní díly pro kotle Atmos - kotle na dřevo, kotle na uhlí a zplynovací kotle. Náhradní cihly, čerpadla, čidla, dvířka, hořáky, izolace, regulace, teploměry, šňůry, trysky. U zásilek, které jsou neskladné nebo křehké (u keramických dílů nad kg ) a nelze je poslat balíkovou přepravou (kvůli možnosti poškození) účtujeme za paletovou dopravu 34- Kč. Zplynovací kotel na dřevo - typ DCxxS(X) Ekologické zplynovací kotle na kusové dřevo. Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle , nebo s použitím tlačného ventilátoru, který vhání spalovací vzduch do kotle.


Atmos kotle náhradní díly

Výstupní teplota kotle musí být trvale udržována v rozsahu - °C. Všechny kotle jsou dodávány v základním provedení s chladící smyčkou proti přetopení. Provádíme kontroly (revize) kotlu na tuhá paliva Atmos. S působností po celé České republice. Při kontrolách je možné provést i servis a seřízení kotle Atmos.


Skladem náhradní díly pro kotle na tuhá paliva. Vybírat můžete ze sortimentu náhradních dílů jako jsou např. Ekvitermní regulace ATMOS ACD01. Equitherm controller ATMOS ACD 01. Naše společnost provádí kontroly kotlů ATMOS u zákazníka.


Jsme certifikovanou společností výrobce kotlů na tuhá značky ATMOS s dlouholetou zkušeností pri provádění kontrol a diagnostice závad. Servisní sety PK Atmos. VETIM e-shop - chytré řešení pro vodu plyn a topení! V nabídce najdete sortiment náhradních dílů, jako jsou např.


Naší silnou stránkou nejsou jen litinové ploché a kulaté rošty, ale specializujeme se rovněž na náhradní díly pro krbová kamna, krbové vložky, sporáky, ale i kamna a kotle. V sekci náhradní díly naleznete posuvné, výklopné a otočné rošty, klapky zátopové a odtahové, šamotové tvarovky a žáruvzdorné sklo. Na našem e-shopu nabízíme náhradní díly na plynové kotle pro více jak různých českých i světových značek. Kombinovaný kotel s možností provozu na dřevo nebo na pelety a zvýšeným výkonem od českého výrobce kotlů Atmos Bělá pod Bezdězem. Kotel splňuje požadavky na Ekodesign a dle normy ČSN EN 303-splňuje požadavky na třídu kotle 5. PRODEJ ZPLYNOVACÍCH KOTLŮ ATMOS.


Atmos kotle náhradní díly

Obchodní podmínky O nás Kontakt Přihlášen í Registrace. Kotle na uhlí a brikety. Příslušenství ke kotlům na pelety. Prodejem systémů ústředního topení a poradenství v tyto oblasti se zábyvá sklad PROSAT se sídlištěm v Krzyżanowicach. Plný sortiment systémů ústředního topení ( mezi jinými: kotle na touhá paliva,sluneční kolektory, výměníki tepla, podlahové topení) je možnost prohlednout si a objednat v internetovém obchodě kotly.


Jsme firma zabývající se maloobchodním i velkoobchodním prodejem náhradních dílů pro topení a ohřev. Samozřejmostí je seriózní jednání, technické poradenství a znalost sortimentu, podložené lety praxe v oblasti náhradních dílů. Pokud se údržba nezanedbává a provádí se pravidelně je to pro životnost kotle důležitá součást. Nabízíme pravidelnou údržbu po akončení nebo před začátkem topné sezony.


Nabízíme záruční a pozáruční servis na kotle Klimosz včetně instalace na klíč. Zajištujeme náhradní díly na kotle Klimosz. Poskytujeme kompletní servis kotlů Klimosz včetně uvedení do provozu, seřízení nastavení atd.


To znamená, že pokud zboží nemáme na našem skladě, tak si ho zákazník může objednat a na naší prodejně následující den vyzvednout. Olomouci a dalších partnerských výdejních míst (firma TOPTRANS) po celé České a Slovenské republice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky