středa 23. listopadu 2016

Viadrus automatický kotel

Je určen k úspornému a ekologickému vytápění s minimálními nároky na obsluhu kotle a možností ovládání přes internet. I díky vysoké účinnosti je kotel v 5. Instalace těchto radiátorů vám umožní snížit náklady na vytápění. Oceloplechový kotel na hnědé uhlí a dřevní pelety, automatický podavač paliva.


Zařazen do Kotlíkových dotací, splňuje EKODESIGN. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Jedná se o oceloplechový kotel na hnědé uhlí a dřevěné pelety s automatickým podavačem paliva. Ekologický zplynovací kotel C 40. Jde o variantou s ručním přikládáním a dokáže splňovat emisní třídu dle ČSN EN 303-5. Zaujme také jeho celková účinnost, která podle výrobce činí až procent.


Viadrus HERCULES UECO. Jste unavení tím, že musíte chodit a přikládat do kotle každých pár hodin?

Nechcete utrácet spoustu peněz za nový automatický kotel ? FBAutomat je určen pro spalování hnědého uhlí, černého uhlí nebo dřevěných peletek. Jediný český litinový automatický kotel splňující “Ekodesign”! Podle provedení je v kotli možno spalovat hnědé uhlí nebo dřevní pelety či tato paliva střídat. Automatické kotle na pevná paliva umožní spalovat černé uhlí, hnědé uhlí, kusové dřevo, koks, brikety uhelné, brikety dřevěné a další materiály. VIADRUS A0C-LP Automatický.


Přidat hodnocení obchodu. Jaké jsou nejprodávanější? Možnost pořízení v rámci KOTLÍKOVÉ DOTACE. Při montáži naší firmou DPH jen. Kotel splňuje podmínky EKODESIGNU - 5. Hořák je polské výroby universál s řídící jednotkou ST37-RS.


Po instalaci pracovník firmy zapálil oheň ,ten hořel a tak prohlásil že vše je v pořádku a po zaplacení. Sháníte automatický kotel na uhlí a dřevo? Pečlivě si promyslete, jaká varianta kotle bude pro vás nejlepší. Technické parametry ke stažení zde.


A nechcete už chodit do kotelny krát a vicekrát denně? Produkt obsahuje varianty. Máme pro vás řešení, které udělá z vašeho kotle Automatický kotel 4.

Budete mít stejný komfort a úspory jako u automatického kotle. Jinou možností je použití kotlového tělesa konstruovaného původně pro jinou technologii spalování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky