pondělí 14. listopadu 2016

Dražice okc 300 ntrr solar set

A vízmelegít őt a földre állítva kell elhelyezni. Spodní pro připojení solárních kolektorů. Nová řada smaltovaného nepřímotopného ohřívače pro solární systémy k postavení na zem o objemu 3litrů se smaltovanou nádobou a dvěma výměníky pro ohřev TUV z externího zdroje nebo kombinaci různých zdrojů. Rychlá a bezpečná doprava.


VIP slevy pro registrované. Free Shipping Available. Объем бойлера 3литров.


Pro ohřev celého objemu ohřívače se do spodní části montuje přírubová topná jednotka TPK. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Verze NTR má jeden výměník umístněný v dolní části ohřívače. K ohřevu se využívá pouze solární okruh a dohřev pomocí topného tělesa. Nominalus tūris, l 3Tūris, l 2Padėtis Vertikalus - Pastatomas Montavimas Pastatomas Tipas Tik šilumokaičiai Šilumokaičio galia Nuo-Iki, kW ≤. Pro stacionární umístění (bivaletní). Data Sheet pursuant to Directive No - see Table 1. Dodacia lehota: do pracovných dní. Výrobný rad spoločnosti DZ Dražice zahŕňa viac než 3typov a modifikácií ohrievačov zásobníkov teplej vody ‒ bojlerov.


Drazice OKC 3NTRR - SOLAR SET водонагрівач для геліосистем 2л. Stacionární solární zásobník teplé vody OKC NTRR SOL od českého výrobce Dražice v objemech 2- 3l. Shop Everything you Need on eBay! Plynové kotle IMMERGAS.


Nová řada smaltovaných nepřímotopných ohřívačů pro solární systémy k postavení na zem o objemu 3litrů se smaltovanou nádobou a výkonným jedním nebo dvěma výměníky pro ohřev TUV z externího zdroje nebo kombinaci různých zdrojů. Bottom coil is connected to the solar thermal system and the upper coil to the traditional heat source, such as water boiler. There is a 150mm diameter inspection hole. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Nepřímotopný smaltovaný ohřívač k postavení na zem, s boční přírubou. Producatorul isi rezerva dreptul de a aduce modificari tehnice produselor sale fara o informare prealabila. Dodatočný ohrev sa dá vykonať kotlom v hornom výmenníku napr.


The solar heating system is controlled by a regulator that switches a pump unit, which depends on a temperature difference between the solar collectors and the hot water storage tank. Auxiliary hot water heating, if necessary, in all types is carried out by the heating unit, and in the NTRR type it is carried out by the top exchanger‘s. Siekdami užtriktinti sklandų svetainės veikimą mes naudojame slapukus.


Systém je poměrně jednoduchý, účinný a spolehlivý. Dobře navržené kvalitní zařízení dokáže ušetřit až. Heliostar TS 4udává výrobce hodnotu v rozmezí 4– 7kWh.


Uvedené rozmezí je velké.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky