čtvrtek 10. listopadu 2016

Stiebel eltron průtokový ohřívač

I technologie společnosti STIEBEL ELTRON nově definuje technické parametry plně elektronicky regulovaný, elektronicky regulovaný a elektronicky řízený. Tato technologie je měřítkem celkového komfortu teplé vody a současně energetické účinnosti. Teplota na odběrných místech je ovlivněna různými faktory.


Naše internetové stránky jsou optimalizovány soubory cookies. Více informací o cookies a jejich využití naleznete v Prohlášení o ochraně osobních údajů. V případě, že zařízení pracuje ve výjimečných případech na maximální výkon, například při extrémně nízkých vstupních teplotách v zimě, může uživatel ovládat množství vody a tím i její požadovanou teplotu pomocí armatury. Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním teploty na předním krytu. Průtokový mini ohřívač EIL Trend z STIEBEL ELTRON Informace o výrobku poskytnuté výrobcem, specifikace, návod k obsluze a zákaznický servis.


Vyspělá řídící elektronika udržuje zvolenou teplotu vody i při změnách průtoku. Dnes patří celosvětově k technologickým lídrům v oblasti ohřevu vody, vytápění a obnovitelných zdrojů energie. Sháníte prostorově nenáročný průtokový bojler pro kuchyňský dřez nebo umyvadlo?


Stiebel eltron průtokový ohřívač

Topná spirála je holá a velmi. Ideální je použití u dřezu nebo umyvadla a ne pro moc časté používání, přeci jen výkon. W 400V, jednoduchá montáž a ovládání, vhodný pro tvrdou i měkkou vodu, připojení pro pod i nad omítkovou baterii.


Kompaktní průtokový ohřívač vody pro spodní montáž s řídícím panelem pro úsporný a pohodlný ohřev vody. Stiebel Eltron HDB-E Si (1) Přidat do porovnání. Technicky nejdokonalejší řešení. Přednost je elektronická regulace, která. Tu lze na přístroji plynule nastavit mezi 30 °C a 60 °C otočným regulátorem.


Stiebel eltron průtokový ohřívač

Průtokový ohřívač STIEBEL ELTRON DHE SLi A stále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu. Veškeré informace o produktu. Teplota teplé vody je v přístroji pevně nastavena na °C a udržuje se až do mezní hodnoty výkonu. Tlakové provedení k napájení několika odběrných míst. Elektronickou regulací dochází k automatické úpravě elektrického výkonu.


Topný systém s holou spirálou je vhodný pro vodu s nízkým i. Hydraulický průtokový ohřívač s možností nastavení dvou stupňů. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Přístroj dodává bez dlouhých přívodních potrubí a ztrát v rozvodech vodu požadované teploty regulované elektronickým systémem. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Dalším významným úspěchem byl malý průtokový ohřívač s dvoustupňovou technikou, který byl na svou dobu doslova revolučním řešením a. Případná kolísání tlaku v rozvodu vyrovnává.


Hledáte sortiment Ohřívač elektrický? Zajímá vás Ohřívač elektrický průtokový nebo obecně Ohřívač elektrický do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Vytápění a sauny a vyberte si Ohřívač elektrický jaký chcete! Plně elektronický tlakový průtokový ohřívač DHE SLi s LCD ukazatelem je určen pro zásobování více odběrových míst. Malé průtokové ohřívače vody EIL Trend – Úsporné pro ohřev vody.


Malý průtokový ohřívač vody EIL Tren.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky