pondělí 14. listopadu 2016

Protiskluzová podložka na mobil do auta

Velikost 20x22cm, barva černá. Unikátní nanopodložka - protiskluzová podložka do auta má extra přilnavý povrch. Praktická podložka , kterou si jistě zamilujeme. Protiskluzová nanopodložka do auta se hodí i jako skvělý dárek.


Určitě nemáte rádi, když nevíte, kam položit v autě mobilní telfon, brýle, mince, propisku a jiné věci.

Díky vysoce přilnavému povrchu Vám zajistí ochranu Vašeho mobilního telefonu, MPpřehrávače či čehokoliv jiného při jízdě v automobilu. Přistroj je fixován proti nenadálému pohybu na palubní desce automobilu. Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné držáky mobilů do auta Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší držáky mobilů do auta Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v držáky mobilů. Nanopodložka jenbsp;revoluční doplněk do Vašeho auta , kanceláře či domácnosti.


Podložka je vyrobena ze zcela nového syntetického materiálu s vysoce protiskluzovými vlastnostmi. Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na ochranné pomůcky. Do druhého dne u vás doma.


Výhodné ceny ⭐ Vlastní sklady!

Držák na mobilní telefon – protiskluzová polohovatelná podložka do auta , na klíče, mobil , karty apod. S protiskluzovou podložkou Baseus v černém provedení bude váš mobilní telefon vždy v bezpečí a dohledu. Podložku lze umístit na palubní desku automobilu, nebo na jakýkoliv jin. Nebaví Vás, když jedete autem a nemáte si pořádně kam dát své osobní věci?


Mobil , či klíče Vám na palubní desce stále sklouzávají a nevíte, kam své věci položit. Usnadněte si situaci s protiskluzovou podložkou do auta. Tuto podložku snadno připevníte na palubní desku nebo na.


Gelová nanopodložka je revoluční doplněk do Vašeho auta , kanceláře či domácnosti. Díky lepkavému povrchu skvěle přilne k palubní desce. Unikátní protiskluzová nanopodložka má extra přilnavý povrch.


Máte s tímto produktem zkušenosti ? Prosím ohodnoťte tento produkt a pomocte ostatním kupujícím s výběrem. Rozčiluje Vás, když jedete autem a nemáte si pořádně kam dát své osobní věci? Mobil či klíče Vám na palubní desce stále sklouzávají a nevíte, kam své věci položit. Mobil do nich upevníte a můžete bez potíží sledovat navigaci či přijímat hovory.


Univerzální gelová podložka , výrobce Forever, do auta , na palubní desku pro. Silikonová protiskluzová podložka do auta dosahuje vysoké přilnavosti i na šikmé ploše palubní desky.

Chtěl bych ji použít na mobil NOKIA 830. Lze odložit telefon, klíče a další drobnosti na palubní desce. Skladem u dodavatele Nenápadný a velmi praktický držák pro umístění Vašeho telefonu v autě.


Tímto zabráníte svým věcem, aby samovolně sklouzávaly a. Jedná se o revoluční doplněk do Vašeho auta , kanceláře či domácnosti. Výborné využití najde tato propracovaná podložka v autě, kde do ni lze vložit GPS nebo mobil a tím můžete prakticky sledovat trasu. Výborně poslouží i jako držák věcí, které by mohly sklouznout. Tato protiskluzová podložka do auta je velmi praktickou pomůckou.


Na podložku lze odkládat drobné , klíče, nebo může skvěle sloužit k odstavení telefonu při zapnuté navigaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky