pondělí 7. listopadu 2016

Nezávislé topení webasto

Vámi vybrané teplovzdušné nezávislé topení či nezávislou klimatizaci namontujeme v naší provozovně či přímo u Vás. The heating device is independent heating unit that consists of:-Heater 2kW (diesel) -Standard Control Element,-Fuel pump ,-Flexible aluminum combustion air pipe ,-Heater cable harness ,-Fuel pump cable harness ,-Fuel hose ,-Flexible stainless steel exhaust pipe ,-Installation manual. Nezávislé topení pro váš vůz.


Je něco příjemnějšího, než nastoupit do vyhřátého auta za chladného a mokrého či sněžného dne a vyjet na cestu s dobrou viditelností? Příjemné teplo ve vašem voze, dobrá viditelnost cesty – a to vše ještě předtím, než vyrazíte na cestu.

Jsme autorizovaný partner firmy Webasto. V našem obchodě naleznete zboží, které dodáváme a montujeme, to vše pro nezávislá topení a klimatizace do Vašeho vozu. Vybavení pro karavany, obytné vozy, jachty, malé spotřebiče na 12V a 24V. Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů Topení webasto.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty Topení webasto - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Máme stovky spokojených zákazníků.

Garantujeme kvalitní a odbornou práci. Pravidelně se účastníme odborných školení. Pak máte v autě zabudováno nezávislé topení. Pokud teprve zvažujete zda topení do Vašeho vozidla pořídit, jste na.


Rádi Vám pomůžeme s výběrem vhodného produktu a značky. Sháníte webasto , nezávislé topení na Trabant 1. Autopes zašle přesně mířenou poptávku nejlepším prodejcům nových náhradních dílů na Trabant 1. Taktéž na suché trávě není možné zapínat topení. Eberspächer: Při tankování PHM musí být nezávislé topení vypnuté.


Webasto Eberspacher Ateso dle Vašeho požadavku. Karavanová plynová topeníprodlužte si letní sezonu. Teplovzdušná topení jsou zárukou klidného spaní TRUMATIC, EBERSPÄCHER, WEBASTO.


Erlan, Pony, Zako kabiny pro Váš klidný odpočinek. Co je nezávislé topení ? Jedná se o teplovzdušné topení , které vytápí vnitřní prostor a není nijak závislé na motoru vozidla. Jinými slovy, topí samostatně.

Thermo top E doporučujeme montovat do vozidel s obsahem do 2L. Topení je dodáváno včetně standartní zástavbové sady pro montáž do vozidla, součástí není ovladač. Ahoj, mám nezávislé topení a po roce a třičtvrtě začalo zlobit - nejde zapnout dálkovým ovládáním, ale pouze tlačítkem v autě.


Kontrolka bliká rychle zeleně, což znamená málo nafty nebo chybu v topení. Bylo to v servisu 3x a nedokázali to odstranit - argumenty typu kupte si. VW Transit T– montáž vzduchového nezávislého topení AIRTOP Webasto.


Umístění pod sedačku spolujezdce dle vlastního návrhu. Na fotkách je vidět precizní přichycení zařízení k podlaze vozu, montáž kabeláže k ovládání topení na palubní desku, instalace napájecí baterie rovněž pod sedadlo spolujezdce a vytvoření vzduchových průduch pro sání a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky