úterý 22. listopadu 2016

Krb na plyn

Krb na plyn

Ať už půjde o Štědrý večer, zimní romatickou atmosféru nebo jenom obyčejnou touhu se ohřát spolu s šálkem něčeho dobrého. Dnešní plynové krbové vložky se svým hořením velmi přiblížili klasickým krbům na dřevo. Krby na plyn sú svojou exkluzivitou, funkčnosťou, spoľahlivosťou a výhrevnosťou porovnateľné s krbovými vložkami na drevo. Rovnako neprídete ani o atmosféru praskajúceho ohňa bežného krbu na drevo, pretože tá je rovnaká. Plynové krby sú plnohodnotné vykurovacie systémy, krby.


Ako médium je namiesto dreva použitý zemný plyn alebo propán. Celý krb ovládate pomocou diaľkového ovládača alebo tabletu. Vstavaný termostat Vám umožní kúriť, aj keď nie ste.


K dispozici jsou krby na plyn , které je třeba obestavět, samostatně stojící krbová kamna či otevřená ohniště. Topným palivem je normální zemní plyn či u některých druhů propan-butan. Co byste raději zvolili? Napište nám v diskuzi pod článkem.


Krb na plyn

Krb na plyn nebo klasiku? MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Budoucnost patří chytrým. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.


Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript. Zároveň nebudete ochuzeni ani o atmosféru praskajícího ohně běžného krbu na dřevo. Každý z našich krbů je ovládán speciálním dálkovým ovladačem, k dispozici je i naše vlastní aplikace, pomocí které můžete propojit svůj krb s mobilním telefonem či tabletem. Protože krb není tak náročný na vnitřní izolace, můžete pustit uzdu své fantazie při designu obezdívky.


Stejně jako základová deska se pod plynový krb nemusí budovat. Celá stavba běžného krbu na plyn má váhu do 3kg. Nyní můžete bez problémů zhotovit niky na TV, police, rampy a různé atypické tvary.


Dovážíme, prodáváme a stavíme krby na klíč. Jsme výhradní dovozce plynových krbů Dru, Global Fires a krbů a kamen na dřevo Dik Geurts, výhradní dovozce plynových krbů Elementa HPC, autorizovaný přímý dovozce plynových krbů Ortal. Plynový krb vytopí až 1m při plném výkonu kW vyjde jedna hodina provozu na méně než Kč.


Interierová celonerezová pec na dřevo pro zabudování s pečící a topnou komorou. Snadná obsluha a rychlé roztopení pece na požadovanou teplotu. Pec si můžeš vyzkoušet ! V KRBEXU máme zkušební zahradní pec DIVINO INOX. Po vzájewmné dohodě Vám pec rádi předvedeme v provozu.


Můžete si donést i vlastní pokrmy a. Toužíte po atmosféře krbu, ale odrazuje vás jeho údržba? Pak zvažte pořízení plynového krbu, kde „přiložení“ zvládnete třeba z gauče. Platí len pre výmenu krbov na drevo na plynový krb , ktorý funguje na zemný plyn.


Podmienkou je použitie plynových krbov rady Maestro alebo Metro a stavba krbu musí byť realizovaná našou firmou. Ak chcete, späť si odvezieme aj váš starý nefunkčný krb na drevo. Zbavte sa ešte teraz starého krbu na tuhé palivo a ešte k tomu. Nabízíme nejen prodejní, ale také poradenské služby a technickou podporu. Rádi pomůžeme s výběrem topného systému či zodpovíme dotazy z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace.


Potrebujete radu odborníka pri výbere a kúpe krbovej vložky? Neviete sa rozhodnúť či radšej krbovú vložku na drevo alebo na plyn ? Poradíme vám, ktorý krb je vhodný pre vašu domácnosť z hľadiska výkonu, účinnosti, spotreby a dizajnu. Obrátil som sa na Vás s prosbou o pomoc, keď som chcel splniť manželke sen.


Jej snom bolo mať krb , pri ktorom by po večeroch mohla sedieť a čítať knihu. A ten sen sa jej aj splnil a to len vďaka Vám. Poskytli ste mi odborné poradenstvo a trpezlivý ľudský prístup, ktorý ma len utvrdil v tom, že som si správne vybral.


Za predchádzajúce obdobie sme postavili veľké množstvo krbov riešených s dôrazom na moderné, vkusné a najnovšie technologické trendy. Rozhodli sme sa preto otvoriť e-shop a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky