úterý 8. listopadu 2016

Odkouření kotle

Provedení odkouření má zásadní vliv na správnou funkci kotle , proto jej nepodceňujte a dodržujte technické postupy doporučené výrobcem daného kotle. Plynové kotle , kotle na tuhá paliva, ale i kondenzační kotle - všechna tato zařízení musí být napojena na komín s odkouřením. Pokud jste pro svou domácnost zvolili jako zdroj tepla kondenzační kotel, zde najdete příslušenství pro odkouření.


Odkouření je důležitou součástí každého kotle. Pečlivě jsme vybrali všechny součástky, které budete potřebovat – stačí si jen vybrat.

Různé komínové systémy pro odvod spalin z vašeho kotle , kvalitní slovenské značky I. Vybírat můžete z odkouření Plastové, Souosé plast-hliník, Nerezové, Hliníkové, Souosé hliník-hliník, nebo z ostatních Doplňků k odkouření. V této sekci naleznete systémy odkouření pro kondenzační kotle. Nakupujte v akci s expresním dodáním. Výhodné ceny, pravidelné akce.


Při volbě typu kotle a způsobu vytápění, se musí rozhodnout každý sám. A to v závislosti na současných cenách energie, možný budoucí vývoje energie, dále na pořizovacích nákladech celého systému vytápění, velikosti domu, náročnosti na prostor i.

K odvodu spalin se jako materiál používá polypropylen, který je odolný vůči kyselému kondenzátu a je dobře tvarovatelný pro. Kotel je dodáván ve standardním provedení s přírubou vzduchu. Odkou ření kotle není sou částí dodávky kotle. Nutnost dodržení sklonu 3° do kotle. Tlaková ztráta pro odkou ření nesmí p řesáhnout 1Pa.


Celková tlaková ztráta je sou čet jednotlivých ztrát díl ů popsaných v této kapitole. Pomocí kondenzační techniky využíváte zdroje energie jako zemní plyn, topný olej nebo zeolity nejefektivněji. Vaillant má za sebou přes 1let zkušeností s. Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami. Jeden způsob je odvod spalin klasickým komínem, který je jediným řešením pro komínové kotle. Druhý zbůsob lidově nazývaný TURBO je nucený odvod spalin pomocí originálních trubek odkouření.


Zároveň je však možné do bočního otvoru v tvárnici osadit koncentrické odkouření kondenzačního kotle. Koncentrické odkouření jsou v podstatě komínové roury zasunuté. Materiál používaný k odvodu spalin je hliník. Každý plynový kotel musí být osazen odtahem spalin, neboli odkouřením.


Systémy odkouření dodáváme v několika typových provedeních.

Jako vhodnou náhradu doporučujeme kotle kondenzační, které mohou být instalovány s odtahem spalin do komína i přes stěnu ven. Ucelený systém odkouření kondenzačních kotlů. Otopná tělesa (radiátory) Podlahové vytápěn í Předpokládaný nový zdroj. Souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání nabídek obchodu zboží a služeb.


Domů odkouření - odkouření plynových kotlů. Polypropylenové odkouření pro kondenzační kotle. Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu.


Kondenzační a plynové kotle Protherm jsou vysoce účinné a ekologicky šetrné. Originální odkouření Junkers Jaký komín pro kondenzační kotel ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky