úterý 15. listopadu 2016

Nezávislé topení eberspacher

Chladicí systémy Závislé a nezávislé ochlazovací systémy zvyšující komfort a pohodlí ve Vašem vozidle. Vámi vybrané teplovzdušné nezávislé topení či nezávislou klimatizaci namontujeme v naší provozovně či přímo u Vás. V rámci servisu Eberspacher nabízíme prodej a montáž zástavbové sady nezávislého topení a klimatizací Eberspacher do všech modelů a značek vašich automobilů.


Nejen zimomřiví motoristé proto často využívají luxusu, který je dostupný každému řidič tím je právě nezávislé topení. Získaná topná energie se odebírá z výměníku tepla, jenž je součástí automobilu, a v podobě teplého vzduchu se prostřednictvím stávajících vzduchových kanálů jemným dávkováním vhání do interiéru vozidla.

Komfortní ekologické topení a snadná dodatečná instalace se vyplatí jak u osobních automobilů, tak u obytných vozidel, lodí a jachet – mobilita po celý rok. Nezávislá topení Eberspacher. Jedná se o teplovzdušné topení , které vytápí vnitřní prostor a není nijak závislé na motoru vozidla.


Jinými slovy, topí samostatně. Pro ty, kteří se orientují v této problematice, se jedná o plnohodnotnou alternativu teplovzdušných systémů Webasto, Truma, Eberspächer nebo Planar. Provádíme montáže a servis nezávislých topení webasto eberspacher ateso.


Univerzální zástavbová sada D4S, výdech 90mm.

Kč 32Kč bez DPH 38Kč 320. Prodám nezávislé horkovzdušné teplovzdušné topení eberspacher Airtronic D naftové, 12V, včetně podávacího čerpadla, kabelového svazku, výfuku, instalačního návodu, spínače (mini nebo programovatelný viz foto). Plně funkční, zkontrolované, vyčištěné, nové sítko a těsnění pod hořákem. Toto teplo je významným plusem v oblasti bezpečnosti a komfortu. Seznamte se podrobněji s širokou nabídkou nezávislých topení Eberspächer.


Postupně s růstem firmy se rozšiřoval i sortiment nabízených služeb zákazníkům. Co je nezávislé topení ? V současné době firma zaujímá přední místo v prodeji a servisu nezávislých topení a klimatizací. Jen u nás dostanete na zboží záruku a máte jistotu, že vámi vybrané nezávislé topení dorazí včas - veškerý náš sortiment je totiž odesílán z české republiky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. S montážemi i servisem nezávislých topení Webasto a Eberspacher máme dlouholeté zkušenosti a jsme oficiálním servisním partnerem obou zmíněných výrobců.


V případě zájmu o nezávislé topení , či jeho servis nás kontaktujte. Pokud byste rádi využili našich služeb, nebo máte jakékoliv otázky, kontaktujte nás. Slevy pro autoservisy a dílny při nákupu od kusů. Webasto, Eberspacher Palivová čerpadla pro nezávislá topení Webasto a Eberspacher.


Nasává chladný vzduch z vnitřku automobilu nebo z venkovního prostoru, přičemž tento vzduch ohřívá a následně distribuuje do interiéru.

Je určeno do osobních, užitkových, nákladních vozidel, nebo do pracovních strojů. V kombinaci s bojlerem do obytných vozů, karavanů, popřípadě lodí. Teplovodní nezávislé topení. Webasto Eberspacher , Hydronic II–H, D5Z –H, Diesel, 35W, 12v, 5. Jednotka se nejčastěji využívá pro předehřev motoru v automobilu nebo pro topení na říčních lodích či v automobilech. Vzduchové, vodní, přihřívače, rozšiřovací sady.


Vysoký výkon, tichý provoz, nízká spotřeba a kvalita jsou hlavní devizou výrobce. Detailní popis produktu. Nezáleží na tom, kde zastavíte vozidlo. Kdykoli si zahřejte kabinu, a to během pár minut. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky