pondělí 30. září 2019

Topný kabel s termostatem

Topný kabel s termostatem

Novinka na českém trhu - dotykový termostat SE 2s obrovským displejem a za skvělou cenu! Nové pojetí regulace teploty: Dotykový termostat termoKABEL SE 2představuje nové pojetí komfortního ovládání vytápění s pomocí velkého dotykového displeje. Elektrické topné kabely s termostatem Vám umožní snadno a rychle vyřešit ochranu potrubí před zamrzáním. Topná kabel je z dvoužilového kabelu, připojovací vodič o délce m je ukončen vidlicí.


Topný kabel s termostatem

Zajistí Vám snadnou ochranu potrubí před zamrznutím a následnými prasklinami. Pro usnadnění instalace obsahuje integrovaný termostat a zástrčku. Samolepící hliníkové fólie pomáhají přenést teplo z pláště kabelu na chráněné potrubí. Speciálně pro ochranu potrubí jsou vyráběny topné kabely s integrovaným termostatem a vidlicí.


Příložný termostat automaticky spíná topný kabel při poklesu teploty potrubí pod 3°C, kabel je vyráběn v délkách do 50m. Podle čeho vybírat topný kabel ? Topný kabel s termostatem PFP k ochraně potrubí. Kompletní sada s topným kabelem a termostatem připravená k instalaci. Snadná a rychlá montáž v koupelnách i jiných místnostech.


Ostré předměty a hrany mohou topný kabel poškodit. W 9ohmů Automatický. Plus metry studené části kabelu. Termostat je umístěn na začátku topného kabelu a musí být umístěn na nejchladnějším místě.


Topné kabely PFP Díky integ. PPC – AUTOMATICKÝ TOPNÝ KABEL S TERMOSTATEM Ochrana potrubí proti zamrzání Pokud je potrubí vystaveno delšímu působení teploty pod bodem mrazu, žádná tepelná izolace nezabrání promrznutí potrubí, pouze jeho promrzání zpomalí. Všechny kabely DefrostKABEL jsou opatřeny kvalitní izolací a ochranným opletením. Waldbeck Greenwire Select 2 topný kabel pro rostliny, 20m, s termostatem , IP68.


Automatický topný kabel s termostatem vhodný ochranu potrubí a čerpadel před mrazem. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Doporučujeme Vám však řešení s klasickými topnými kabely a vhodné regulace viz. Sady obsahují topný kabel pro užití v instalacích s vysokým mechanickým namáháním, programovatelný dotykový termostat FENIX TFT s podlahovým čidlem, ochrannou trubici čidla a příchytky topného kabelu.


Hlavní výhodou tohoto flexibilního topného kabelu je bezpečné napájení 12V z baterie nebo napáječem ze sítě. Integrovaný elektronický termostat. Samoregulační ohebný topný kabel nejen pro ochranu potrubí proti zamrznutí nebo ochranu okapů a jejich svodů před sněhem a ledem s aktivní délkou 1metr a topným výkonem 10W. PPC pro ochranu potrubí proti zamrzání se zabudovaným termostatem a vidlicí do zásuvky.


Topný kabel s termostatem

Topný okruh s termostatem 2m 24W, V-systém PPC-2. Proti mrazu lze chránit potrubí plastové i kovové. Na kovové potrubí se kabel instaluje přímo, plastové potrubí je třeba nejdříve podlepit samolepící hliníkovou páskou. Výrobek má vždy topnou část o dané délce, integrovaný termostat a přívodní kabel s vidlicí pro připojení do zásuvky 230V. Použití topných odporových nebo samoregulačních kabelů je možné u všech typů používaných materiálů potrubí.


Jednožilové topné kabely ze slaněné rezistence a ochranným opletením - vhodné do běžných i vlhkých prostor. Do instalační krabice se zapojuje začátek i konec kabelu, při pokládce je nutné vrátit se s kabelem zpět.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky