středa 25. září 2019

Kuchyňský sporák na uhlí

Sporáky na tuhá paliva jsou určeny k vytápění domácnosti a přípravě jídel. Moderní design umožňuje umístit sporák v kuchyni rodinného domu, na chatě či chalupě. Kuchyňské sporáky na dřevo a uhlí , kuchyňská kamna na vaření a topení. Oblíbené klasické sporáky na dřevo a uhlí v moderním provedení a designu.


Kuchyňský sporák na uhlí

Kuchyňská kamna - sporáky na tuhá paliva jsou vhodná na chatu a chalupu i do rodinného domu jako záložní zdroj, sporák umožňuje topení , vaření a pečení. Kuchyňský sporák na tuhá paliva, stáložárný provoz na uhlí. A - sporák na tuhá paliva HA 85. Praktický kuchyňský doplněk v dvoublení, který ochrání elektrický, plynový a keramický sporák před poškrábáním a zároveň zajistí více místa na kuchyňské lince. Nastavitelné nožičky zaručí vždy správný odstup, hladký povrch zabrání usazování nečistot a pachů.


Tradiční kuchyňský sporák na tuhá paliva vhodná především do rekreačních chalup a tradičních interiérů. Menší sporák na tuhá paliva s prosklením trouby pro vaření, pečení i. Vytáhnout z pece právě dopečený chléb nebo vykřupanou pečínku, které rázem provoní celý dům, už nemusí být jen sen. V naší nabídce najdete kuchyňský sporák na tuhá paliva, kamna s plotnou i kamna s troubou, ve kterých lze nejen topit, ale i péct nebo na nich vařit. Fotografie, videa, loga, nebo texty na tomto webu jsou chráněny autorskými právy výrobce nebo distributora a je zákázáno je používat, šířit dále, nebo provádět kontrolu tohoto webu bez souhlasu firmy Železářství Dubský. Výkon sporáku je kW, účinnost spalování.


Sporák je na tuhá paliva s prosklenou troubou. Levé nebo pravé provedení. Teplovodní sporák na pelety s výměníkem KLOVER SMART 1BT. Plně automatický provoz.


Jsou konstruované na spalování hnědého uhlí a palivového dřeva. Velmi zachovalý stav, v provozu let (jen o víkendech na chatě). Je natolik výkonný, že může vyhřát i další přilehlé prostory. Kamna na pevná paliva určena k vytápění, vaření a ohřívání pokrmů.


Kuchyňský sporák na uhlí

Spotřebiče s výměníkem. Zděný kuchyňský sporák. Kachlový sporák je krásný na pohled a příjemný na vytápění. Nabízíme sporáky na tuhá paliva od několika výrobců v Evropě.


Ruční kusová výroba kachlový sporáky Vysočanka na Moravě. Z terciárním spalováním nabízíme sporáky Nordica z Itálie. Menší provedení je Rosetta a větší verze je sporák Rosa.


Využít jej můžete nejen na vytápění místnosti, ale také na vaření, ohřívání a pečení pokrmů. Je schopen vytopit prostor o objemu až 2m3. Kuchyňské kachlové a smaltové sporáky patří dnes spíše do kategorie retro stylu, nicméně najdou své využití i dnes.


Ideálním místem pro takový kachlový nebo smaltový sporák je chata případně dřevostavba, kde chcete zachovat atmosféru života minulých generací. Pracuje na bázi přeměny energie ( elektrické nebo chemické ) v teplo , které pak působí na připravované potraviny. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky