pátek 6. září 2019

Krbová mřížka uzavíratelná

Jsou chytrým řešením pro ukončení vzduchových cest především proto, aby vám zeď nehyzdila nevzhledná díra. Mřížky zajišťují bezproblémovou cirkulaci v. Díky uzavíratelné žaluzii snadné nastavení regulace. Kč (s DPH) 7Kč (bez DPH) detail.


Krbová mřížka uzavíratelná

Přihlaste se k odběru našich novinek Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit. Pokud to chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení. Pro krbovou obestavbu jsou ideálním materiálem izolační desky Silca. Jsou pevné a mají perfektní tepelně-izolační vlastnosti. Krbové ventilační mřížky.


Navíc se z nich při práci nepráší, a tak při stavbě krbu neděláte zbytečný nepořádek. Jsou vhodné hlavně pro odizolování komína a sopouchu a používají se i jako izolační materiál ve dřevostavbách, což svědčí o jejich vysoké. Automatický, v závislosti na venkovní teplotě regulující plastové klapky pro přívod vzduchu. Otevřená krbová mřížka je navržena pro vyústění teplého vzduchu z krbu do obývací místnosti. Stejně tak lze také použít jako přívod vzduchu pod krbovou vložku.


Krbová mřížka uzavíratelná

Kvalitní krbová mřížka. Kovová s nástřikem RAL. Uzaviratelná žaluzie s plynulou regulací. Pouze do vyprodání skladových zásob. CZ - katalog a poptávky.


On-line katalog, informační a poptávkový portál specializovaný na krbová kamna, krbové vložky, sporáky, elektrické krby, biokrby a krbové příslušenství. Větrací mřížky koupit o objednat u OBI. Předmětem činnosti firmy jsou zejména vývoj a konstrukce plastových a kovových výrobků a zpracování termoplastů technologií vstřikování do forem na německých respektive rakouských strojích ARBURG a ENGEL. Lakovaná krbová mřížka s rámečkem a síťovinou uzavíratelná 170x1bílá.


Krbová mřížka uzavíratelná

Skladem (Dostupnost ihned) Detail. Lakované krbové mřížky jsou určené k zakrytí ventilačních otvorů u krbů. Vyrobeny jsou z kovu a nabízeny jsou. KRBOVÁ KAMNA S VENTILÁTOREM. Rozměr montážního rámečku: 12x4cm.


Bílá krbová větrací mřížka uzavíratelná žaluzií , vnější rozměr 1x 3mm, rozměr rámečku 1x 2mm. Vnitřní rámeček pro zazdění je sundávací. Ventilační mřížky jsou nedílnou součástí realizace krbových kamen.


Materiál: Plast ASA s vysokou odolností vůči UV záření. Kromě toho v naší nabídce najdete i větrací mřížky pro dveře vhodné do kuchyní. HACO VM 150x1U větrací mřížka 143x143mm, s rámečkem, uzavíratelná , bílá.


Je určena pro instalaci do stěny a. Použití: Použitelná v exteriéru i interiéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky