úterý 17. září 2019

Kondenzační kotel viadrus

Vybrané verze jsou zařazeny do Kotlíkových dotací a splňují EKODESIGN. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Konstrukční provedení spalovací komory umožňuje spalování paliva přirozeným odtahem spalin bez podpory ventilátoru, a to v teplovodních systémech s. Výměník kotle je vyrobený z kvalitní nerezové oceli.


Tento typ slouží k napojení externího zásobníku na vytápění. Novinek představil hned několik (přečtěte si zde). VIADRUS Kje řada nástěnných kondenzačních kotlů. Model využívá atmosférický hořák a je určený pro takové teplotní systémy, které jsou založeny na nuceném oběhu média.


Tento kotel je ideální náhradou pro lidi se staršími dosluhujícími kotli, které nesplňují ekologické limity. Velkou výhodou je možnost zisku kotlíkové dotace. Díky shodným připojovacím rozměrům je jednoduchá výměna například za starší kotel U26.


Kondenzační kotel viadrus

Stále více oblíbené kondenzační kotle jsou taktéž šetrné k životnímu prostředí a jejich vyšší pořizovací cena je vyvážena budoucí sníženou spotřebou paliva. Kotle na tuhá paliva představují stále jeden z nejlevnějších způsobů topení. Moderní automatické kotle již navíc nevyžadují stálé ruční. Kotle jsou vyráběny v různých barevných provedeních: bílá, černá, červená, stříbrná.


Kondenzační a plynové kotle Protherm jsou vysoce účinné a ekologicky šetrné. Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. Při spalování zemního plynu vzniknou v kotli tepelné spaliny, které běžný plynový kotel nedokáže zpracovávat a tak unikají do komína.


Kondenzační kotel viadrus

Jedná se o zapojení na starou otopnou soustavu, je pravda. Kotel je zařazen do programu KOTLÍKOVÉ DOTACE. Claudiusu je jiný výměník, který se hned tak neucpa a nezničí oproti výměníku u závěsného kotle? V této nabídce najdete plynové kotle určené pro byty a rodinné domy. Vzhledem k tomu, že topná sezóna.


Honeywell, palivo zemní plyn - kW bílá. Kam padne kondenzační kotel jako ulitý? Nejmodernějším způsobem spalování zemního plynu pro účely vytápění je topení pomocí kondenzačního kotle. Díky speciální konstrukci dosahují kondenzační kotle účinnosti až 1 - u klasických plynových kotlů je to okolo.


Kč, což představuje návratnost během let provozu. Tyto kondenzační kotle lze použít při běžném vytápění domů, bytů i nebytových prostor. Vyrábí se ve výkonném rozmezí – 49kW.


Dále pak kondenzační a plynové kotle , akumulační nádrže, ohřívače vody, krbová. Z020TH kotel plynový stacionární. Vás připravila soutěž o nástěnný plynový kondenzační kotel NAOS na. Komín - Při volbě kondenzačního kotle není komín v jeho pravém slova. Vítejte v našem obchodě.


Kondenzační kotel viadrus

Vítáme Vás v našem e-shopu. Chtěli bychom vám nabídnout více než jen koupi produktu, ale také služby s tím související. Jako je montáž, uvedení do provozu a potřebé revize.


Jsme spojeni s těmito odborníky a postaráme se vám o dodávku na klíč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky