úterý 3. září 2019

Raid elektrický odpařovač

Proto byste si měli pořídit tento elektrický odpařovač Rai který vás zbaví těchto starostí jednou pro vždy. Raid elektrický odpařovač s tekutou náplní, insekticidní přípravek bez parfemace pro domácí použití. S novým štíhlým designem odpařovače a kontrolkou signalizace provozu. Poskytuje účinnou ochranu, působí rychle proti komárům a ostatnímu drobnému létajícímu hmyzu i při mírně otevřených oknech a rozsvícených.


Zvolte ochranu či hodin a zapojte ho. Stane se tak automaticky každý den ve stejný čas. Má tři režimy intenzity. Vám další akce na RAID ELEKTRICKÝ ODPAŘOVAČ.


Akci na RAID ELEKTRICKÝ ODPAŘOVAČ naleznete v prodejnách Lidl. Prohlédněte si celý leták Lidl nebo všechny akční ceny Lidl. Raid Advanced elektrický odpařovač tekutý s automatickým časovačem proti komárům nocí ml.


Insekticid chrání proti komárům včetně tygřích. Lze použít do všech Raid odpařovačů. Elektrický odpařovač tekutý nebo na polštářky. Do elektrických odpařovačů, neboli elektrických odpuzovačů hmyzu, se používají tekuté náplně nebo suché polštářky. Ochrání místnost do m³.


Nepřetržitá ochrana s vůní eukalyptu. Jeho hlavní výhodou je, že lze použít do všech typů Raid odpařovačů a ochrání vás až po dobu 3hodin. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Nová technologie kombinuje kompaktní odpařovač s koncentrovanou náplní bez parfemace.


Raid elektrický odpařovač

Určite poznáte, keď vás v noci otravujú komáre a nedajú vám spať. Preto by ste si mali zaobstarať tento elektrický odparovač Raid , ktorý vás zbaví týchto starostí raz a navždy. Raid electric je insekticidní přípravek poskytující dlouhodobou a účinnou ochranu proti komárům a ostatnímu létajícímu hmyzu. Každý určitě zažil, když Vás v noci otravují komáři a nenechají Vás spát. Odpuzovače - plašiče, Raid.


Jeho nesporná výhoda tkvie v tom, že je programovateľný, sám sa zapína a pôsobí počas vami zvolenej doby. Chcete doručit zboží do Česka? Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Raid elektromos rovarriasztó eukaliptuszolajjal ml utántöltő.


Raid elektrický odpařovač

Raid se suchými náplněmi vás ochrání proti dotěrným komárům až hodin. Poskytuje velmi účinnou ochranu, působí rychle a trvale proti komárům a ostatnímu drobnému létajícímu hmyzu. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Nebezpečí Při požití a vniknutí do dýchacích cest může způsobit smrt. Vysoce toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky.


Obsahuje: destiláty (ropné), hydrogenované střední. Raid nocí bez komárov náhradná náplň ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky