pondělí 2. září 2019

Stacionární kondenzační kotel

Plynový kondenzační kotel Logano plus GB212Kompaktní design a nízká hmotnost kotle Logano plus GB2zajišťují pohodlnou. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. Strategií společnosti Thermona je přijít každý rok s novým a nebo alespoň inovovaným kotlem.


Díky této strategii se firmě daří držet na pozici předního českého výrobce plynových kondenzačních kotlů.

Nedávno byla na trh uvedena nová řada kondenzačních kotlů THERM 3 další novinka však rychle následovala - první stacionární kondenzační kotel THERM KDNS. Kč bez DPH, u kondenzačních kotlů s výkonem až 1kW je doporučená cena 4. Kvalitní plynový kotel by měl s přehledem vytopit interiér, ohřát vodu na koupání, nebo mytí nádobí a měl by mít jednoduchou a nenáročnou obsluhu. Může vyset buďto na zdi (závěsný typ), nebo stát přímo na zemi, v takovém případě se jedná o stacionární plynový kotel.


Na základě parametrů, testů a. Teoretická účinnost je tedy 1. Oproti výpočtové hodnotě unikne spalinami tepla, kotel vysálá a kondenzát odvede tepla.

Dodatečně využitelných je tedy zhruba tepla. Předpokladem je dokonalá technologie využívající uzavřenou spalovací komoru, přetlakové spalování a speciální kondenzační. Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. Stacionární kondenzační kotel , Kotelnaklic.


Kondenzační a plynové kotle Protherm jsou vysoce účinné a ekologicky šetrné. Kam padne kondenzační kotel jako ulitý? Nejmodernějším způsobem spalování zemního plynu pro účely vytápění je topení pomocí kondenzačního kotle. Díky speciální konstrukci dosahují kondenzační kotle účinnosti až 1 - u klasických plynových kotlů je to okolo.


Se stacionárními plynovými kondenzačními kotli Buderus se rozhodujete pro spolehlivost a efektivnost v otopném systému. S touto technologií dosahuje plynový kondenzační kotel normovaného stupně využití až (vztaženo na výhřevnost). Vytápění plynem pomocí kondenzačního kotle pracuje velmi úsporně z hlediska energie, což šetří jak peněženku, tak životní prostředí. Plynové stacionární kotle najdou své uplatnění prostoru kotelen, kde v minulosti docházelo k nahrazení původních kotlů na pevná paliva.


Dnes stacionární plynové kotle najdou své uplatnění ve velkých kotelnách a pro běžné domácnosti se převážně používají kotle plynové-závěsné. Komfort plynových závěsných. Používají se také k vytápění větších objektů (např. bytové domy, průmysl atd.). Na jakém principu funguje kondenzační kotel ?

VIADRUS Kje moderní nástěnný kondenzační kotel pro vytápění a ohřev teplé vody ve vestavěném litrovém zásobníku. Provozovatel webu Luboš Melichar - TOPO, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Kotel je osazen siluminovým výměníkem a řídící elektronikou Siemens LMS. Jak si dobře vybrat kotel ? Díky rekonstrukci kotelny jsme také ušetřili místo a vybudovali společnou prádelnu pro celý. Topenářská technika vynikající kvality Plynové kondenzační kotle BRÖTJE.


Rozsáhlý sortiment Brötje zahrnuje různé komponenty vytápění pro všechny požadavky: kompaktní, nástěnný a stacionární plynový kotel i na ropu, moderní kondenzační kotel , kvalitní regulační techniku, funkční kontrolní systémy ke kotlům, úsporné zásobníky teplé vody i efektivní. Vyznačuje se konstrukční jednoduchostí, přičem v sobě ukrývá nejmodernější použité technologie - PROTHERM LEV 30KKZ - Výkon: - kW Výroba kotle PROTHERM LEV KKZ byla ukončena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky