pátek 27. září 2019

Santalové drevo

Santalové drevo

Dřevo má vysoký obsah vonných silic ve formě aromatického oleje. Výborný proti nervovému napätiu a depresii. Santalovník bílý dorůstá výšky až m. Opojná vůně santalového dřeva má relaxační vlastnosti, snižuje stres a má prý velmi silné afrodiziakální účinky. Pretože santalové drevo má antiseptické vlastnosti, môže tiež pomôcť dezinfikovať práčku. Pridajte olej zo santalového dreva do kúpeľa na nohy, aby ste podporili ďalšiu relaxáciu.


Santalové drevo

Nie sú známe žiadne závažné vedľajšie účinky na použitie santalového. V skutočnosti santal naozaj pochádza z exotických ďalekých krajín južnej Ázie. Je to strom, ktorého prirodzeným domovom je Jáva, Sumatra, Borneo a najmä India. Tam sa podľa písomných zmienok používal už pred dvetisíc rokmi.


Na západě je olej ze santalového dřeva známý především pro své použití v kosmetice a parfumerii. Silice ze dřeva dokáží udržet původní vůni i po vyschnutí olejů. Už dříve se santalové dřevo vyvažovalo zlatem. Není to prostě obyčejné dřevo, ale spíš.


Santalové drevo

So zdokumentovaným historickým použitím počas tisícok rokov a širokým záberom aplikácií, sandalwood je najviac povšimnutiahod. Originální kompozice kombinuje svěží tóny spolu se santalovým dřevem a dubovým mechem. Exotický nádech santalového dřeva je hřejivý a její. A není divu, když má tolik možností využití. Pokud budeme hledat šampiony dřeva s nejvyšší cenou na trhu, musíme se rozloučit s představou vyrovnaných klád někde na kraji lesa.


Ty opravdu nejdražší kousk. Intenzivní vůně lesa má být neustálou připomínkou míru. Nejkvalitnějí santalové dřevo pochází z Indie, kde hraje důležitou roli při.


POUŽITIE: suchá a dehydrovaná pokožka, vrásky, akné, na svrbiacu a zapálenú pokožku. Indové spalují santalové dřevo. Spomaľuje stárnutie pokožky. Infekty dýchacích ciest.


Silné afroniziakum vo vzťahu k impotencii a frigidite. Jedinečné teplé a sladké drevité tóny pôsobia veľmi harmonicky a príjemne. Chcete ho použiť na to, aby váš dom alebo kancelária okúzľujúco voňala?


Keď použijete santalové drevo ako aromatické riešenie, vaše prostredie sa bude zdať pokojné, bude vám harmonizovať a. Má mírné protizánětlivé účinky. Vůně dodává energii, oživuje a vytváří. Webové stránky a e-shop výrobkov značky Phytos. Je vhodná pro suchou, dehydrovanou i pro mastnou pleť. K obkladům nebo potírání pokožky.


Zklidňuje pokožku po holení a depilaci. Usnadňuje rozčesávání vlasů. Esenciální olej santalové dřevo může celkově uvolňovat a zklidňovat. Na zánět v krku, laringitidu, zažívací infekce užívejte spolu s džusem, agáve, medem nebo kloktejte. Můžete ho také použit místně na hrdlo anebo masážně jako součást lymfatické.


Santalové drevo

Je mu přisuzována velká síla, kterou vyzařuje a ochranná energie. Vůně proniká hluboko do našeho citového života, uhlazuje, uklidňuje, chlácholí, rozpouští napětí a pomáhá tak čerpat z hloubi vnitřní síly. Táto bylina je známa tiež pod názvami drevo lásky, sandal, sandále, sandálovú, santal alebo santalové dřevokřídlok santalový. Znamená to, že mu boli prisudzované rovnaké vlastnosti a. Krásná, teplá, exotická vôňa dreva. Vzácny éterický olej tonizuje nervový systém, má pozitívny vplyv na depresívne stavy a navozuje príjemnú náladu.


Má antiseptické a proti. Mala japa Unisex Mala Japa vyrobená z korálok santalového dreva. Prináša vašej unavenej duši pocit pohody a pokoja. Sviečka s touto vôňou prevonia celú miestnosť. Spoločnosť ACTIVSTAR dlhodobo prináša na trh prírodné výživové produkty a zdravé potraviny, ktoré pomáhajú zlepšovať zdravie.


Vůně santalového dřeva působí opojně díky svým exotickým dřevitým tónům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky