pátek 6. září 2019

Plynový mikrohořák

Plynový mikrohořák DJ061. Použití např: Nahřívání, tavení, pájení. Je možné jej doplnit běžným plynem do zapalovačů. Díky ochranné krytce trysky a své velikosti jé vhodný na cesty.


Dodává se bez plynové náplně.

C, doba provozu: min. Koncentruje plamen do jednoho bodu a díky tomu dosahuje teploty až 7°C. Plní se běžným plynem do zapalovačů, který lze zakoupit v každé prodejně tabákových výrobků. Má také ochrannou krytu, která slouží k ochraně trysky, aby se nezanesla nečistotami.


Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Malý a výkonný ideální na cesty. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.

Kvalitně zpracovaný mikrohořák Conrad DJ0najde své široké uplatnění v dílně či při cestování. Nakupujte pohodlně u nás za dobré ceny. Jsme rychlí, zboží odesíláme obratem.


Díky své kompaktní velikosti a krytce hořáku je vhodný na cesty, vejde se do každé ledvinky a cestovní sady vosků. Moja práca sa zaoberá návrhom a vývojom stratosférického tzv. Bojler je včetně nerezového konzoly která nebyla součástí koupě ale nechal jsem ji na zakázku vyrobit. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Vlastnosti: Kompaktní a výkonný Ideální na cesty Technické parametry:.


Provozní doba (max.)minVnější délkammTeplota (max.)7°CVnější. V tejto chvíli nie je známe, či bude naskladnený. Tento produkt nie je v predaji. Ak u tohto produktu zanecháte svoju e-mailovú adresu, budeme Vás informovať, akonáhle bude produkt k dispozícii. Chcete-li vložit příspěvek, přihlaste se.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Prodejce elektroinstalačního materiálu a svítídel.

FISCH VRTÁK-POINTER SDS V-PLUS II 14. Elektronický obchod GSMCentrum. CZ v současné době nabízí příslušenství pro GSM telefony, videokamery, digitální fotoaparáty, notebooky, PDA a Navigace. Přijímáme online platby. Hračka se již nevyrábí nebo je vyprodaná.


Půjčku přes internet doporučuji opravdu každému, kdo nemá čas navštěvovat pobočky. Je to moderní a pohodlný způsob, jak získat peníze. Pro přístup se přihlašte.


Zapomenuté heslo Registrovat se. Všetko skladom, dobré ceny a rýchla doprava (2).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky