čtvrtek 19. září 2019

Tlakový průtokový ohřívač vody

Tlakový průtokový ohřívač vody

Průtokový ohřívač je prostorově nenáročný a jak bylo řečeno, nechá se umístit i pod zdroj tekoucí vody. Typicky je průtokový ohřívač vody montován do chat, chalup, dílen, garáží a různých řemeslných, nebo průmyslových provozů. Díky minimálním tepelným ztrátám je vysoce efektivní a úsporný, ovšem jen za. Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním teploty na předním krytu.


Tlakový průtokový ohřívač vody

Vyspělá řídící elektronika udržuje zvolenou teplotu vody i při změnách průtoku. W - Elektrický průtokový tlakový ohřívač vody - hydraulicky řízený. Inteligentní a úsporný ohřívač vody pro více odběrných míst. Ohřívač máme skladem, expedice do dnů.


Nakupujte na našem eshopu. Při komplexním využití zemního plynu v domácnosti spotřebujete na ohřev vody asi z celkové spotřeby energie. To už se vyplatí přemýšlet nad tím, jak ohřívat vodu.


Beztlakové průtokové ohřívače z naší nabídky slouží k ohřevu vody pro jedno odběrné místo. Chcete-li tedy ohřívat vodu pro umyvadlo i dřez, potřebujete dva průtokové ohřívače. Proč si pořídit průtokový ohřívač vody ? Eliminuje tepelné ztráty – ohřívá až v okamžiku, kdy otočíte kohoutkem. Jejich předností je také neomezené množství teplé vody.


Moderní design a efektivní technologie, malé rozměry a přehledné ovládání to je CLAGE. Krom bojleru je ještě beztlakový a nebo tlakový průtokový ohřívač vody. EPPL průtokový ohřívač tlakový kW.


K beztlakovému průtokovému ohřívači vody musíte mít speciální baterii na pouštění teplé nebo studené vody. Kdežto na tlakový průtokový ohřívač vody zapojíte přímo do normální baterie na přívod teplé vody. A to nejpodstatnější – každé se hodí pro použití ve zcela jiné situaci. Pokud tedy bojler zaměníte za průtokový ohřívač vody (a naopak), zbytečně budete platit víc, než by bylo nutné.


V tabulkách vám shrneme výhody a nevýhody obou variant a poradíme, jakou kdy pořídit. Použití: Jakákoliv umyvadla s tlakovými armaturami, např. V tomto modelu jsou spojeny dlouholeté zkušenosti a technický vývoj několika generací. Tento tlakový průtokový ohřívač nabízí nezávislý a efektivní zdroj teplé vody pro jakýkoliv typ baterie. Použitý ohřevný systém zaručuje hospodárný provoz, bez jakýchkoliv tepelných ztrát, které jsou běžné u zásobníkových.


Tlakový průtokový ohřívač vody

Je praktičtější a pracuje podobným způsobem. Tlakový průtokový ohřívač vody. Rozdíl je vyjádřen pouze skutečností, že voda je dodávána pod tlakem.


V takovém zařízení je termostat pro regulaci teploty. Výkon ohřívače lze měnit, což ovlivní přívod. Je ideální na mytí rukou, mytí se, holení se. Kdekoliv, kde není zavedena teplá voda.


HAKL MKje TLAKOVÝ elektrický průtokový ohřívač vody s elektronickým řízením. Všude tam, kde často potřebujete menší množství vlažné vody , se osvědčí elektronický průtokový mini ohřívač DEM. Pro jejich malý rozměr je možné použití i nad umyvadlo a tím při otevření vody z baterii nedochází ke zbytečnému vytečení vody.


Můžete si tak užívat neměnící se teploty až na hranici výkonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky