středa 4. září 2019

Kotel na pelety a dřevo

Samostatnou kategorií jsou pak zplyňovací kotle na dřevo. Vybírejte zplynovací kotle na tuhá paliva. Máme široký výběr zplynovacích kotlů na dřevo , uhlí a pelety. Kombinované kotle na zplynování dřeva, pelety a extra lehký topný olej (ELTO) Nová řada kotlů ATMOS DC SP(L) umožňuje velmi ekologické spalování dřeva na principu generátorového zplynování v kombinaci.


Kusové dřevo , pelety a dřevní štěpka: program Viessmann pokryje všechno.

Ať už se jedná o přídavné nebo kompletní topení, provoz na kusové dřevo , dřevní štěpku nebo dřevěné pelety : kotle na tuhá paliva od firmy Viessmann pokryjí kompletní programpro vytápění dřevem. Pelety a brikety aktuálně a podrobně. Kamna a kotle na biomasu v galerii. Světem komfortního vytápění vás provádí Klastr Česká peleta. Oblíbeným typem zdroje vytápění je kotel na pelety nebo kombinovaný kotel na dřevo a pelety.


Současný trend ve spalování pelet a biomasy je jasný – poskytnout uživateli maximální komfort, tj. Někdy se setkáváme s obavami zákazníků, že nebudou.

Topné systémy na dřevo , které využívají dřevěné pelety nebo dřevní štěpku, poskytují majitelům zařízení maximální komfort obsluhy. Jedná se o zbytky dřeva, které byly nejdříve upraveny a následně slisovány ( pelety ) nebo rozštípány (štěpka). Díky jejich malé velikosti je lze ze skladu transportovat do kotle.


Kotel na dřevo , pelety nebo uhlí? Kotle a kamna na pelety. Existují varianty jako je kotel na černé a hnědé uhlí, kotle na klasické dřevo , nebo kotle na odpadový materiál v podobě pelet. Moderní variantu představuje kombinovaný kotel na tuhá paliva, který dokáže kombinovat více tuhých paliv.


Menší kotel na pelety – COMPACT. Výkonný automatický teplovodní kotel na pelety je vhodný do menších prostorů a nevyžaduje tak žádnou samostatnou místnost nebo kotelnu. Můžete jej umístit třeba na chodbu nebo pod schody. Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo , dřevěné pelety , koks, hnědé a černé uhlí.


Vyrábíme a dodáváme kvalitní kotle na pelety , zplyňovací kotle na dřevo a interiérové kotle (krbová kamna s výměníkem), které patří ke špičce na Evropském trhu. Naše kotle vynikají nejen automatickou obsluhou, vysokou technickou úrovní, bezkonkurenční životností, ale hlavně minimálními provozními náklady. Teplovodní zplynovací kotel na dřevo a pelety DPX COMBI Pellet je moderní zdroj tepla s novou konstrukcí výměníku, kde je předepsaným palivem dřevo a při zabudování plně automatického nerezového hořáku dřevní pelety. Jednotka od firmy Siemens umožňuje ovládání topných okruhů, obsahuje ekvitermní regulaci a poskytuje uživateli možnost ovládat kotel na dálku přes internet.


Je-li instalace automatického kotle na pelety provedena dle oficiálních Technických podkladů k instalacím kotlů Benekov a jsou využity hydraulické.

Topný kotel na dřevo Vitoligno 250-F je vhodný pro štípané dřevo , dřevní pelety , dřevní štěpku, dřevěné brikety, zbytkové dřevo s hoblinami a kusové dřevo. Pouze štípané dřevo musí být vloženo ručně, jinak funguje kotel z větší části automaticky. Jsou konstruovány pro dokonalé spalování pelet, tak že do levé či pravé strany kotle , podle potřeby zákazníka, je zabudován hořák na pelety , který si plně automaticky, za pomocí šnekového dopravníku odebírá pelety ze zásobníku. Na co nesmíte zapomenout při zabudování oken Dodržení několika následujících pravidel je cestou k úspěšnému zabudování nových oken do novostavby nebo výměně nových oken za stará.


Pohodlné topení pevnými palivy zajišťuje automatický kotel na pelety Atmos D PX. Od ostatních modelů se odlišuje zejména integrovaným zásobníkem paliva, který pojme až 2dmpelet. Jeho účinnost je 9 , což je mezi automaty spíše nižší hodnota. Vytápění je ale sezónně energeticky efektivní. Rozsah výkonu – dřevo 20–kW Rozsah výkonu – pelety 15–4kW.


Nadstandardně objemná nakládací komora kotle až do 2l, která zajistí delší výdrž vytápění na jedno naložení paliva. Proč je pro vytápění lepší kotel než běžná kamna? Každý, kdo uvažuje o vytápění dřevem bude dříve či později stát před rozhodnutím, zda je lepší kotel na dřevo , nebo zda topit v klasických kamnech. Hlavními kritérii by měla být náročnost obsluhy a účinnost. Zplynovací kotle díky specifickému způsobu.


Na jaře a na podzim můžete topit peletami, kotel si sám zatopí, má malou spotřebu paliva a velký komfort. Jakmile přijdou mrazy, vyndáte hořák na pelety a topíte plnohodnotně. Kombinovaný kotel na dřevo a pelety SP DUAL Dva perfektně zkombinované systémy. Vysoký stupeň účinnosti, komfort, nízké emise.


Naše kotle na tuhá paliva jsou spolehlivým a úsporným zdrojem tepla, na který se díky dlouhé životnosti a vysoké kvalitě můžete skutečně spolehnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky