středa 4. září 2019

Dezinfekce autoklimatizace

Dezinfekce a čištění klimatizace aneb klimatizace může být nebezpečná! Trávíte za volantem vašeho vozu hodně času? Pak je důležité vědět jak správně používat a čistit klimatizaci automobilu. Udělejte něco pro své zdraví.


Pokud je vaše autoklimatizace nevyčištěná, můžete tím ohrožovat své zdraví i zdraví vašich spolucestujících.

Návod jak použít nejprodávanější čistič klimatizace Klima Fresh K2. Zavřeme všechny dveře a okna 2️⃣ Nastartujeme, zapneme ventilátor na nejvyšší stupeň,. Dezinfekcí efektivně zničíme houby a bakterie v okruhu autoklimatizace.


Provádíme dezinfekci autoklimatizace profesionálními koncentrovanými a ověřenými dezinfekčními prostředky. Hledáte účinný čistič klimatizací automobilů? Velký výběr dezinfekčních čističů pro klimatizace automobilu ve spreji. Odstraňuje příčiny zápachu jednoduše během minut.


Pokud se po provedení procesu dezinfekce klimatizace nepodaří napoprvé zápach úplně odstranit, je to známka zanedbané údržby klimatizační soustavy a je vhodné úkon dezinfekce klimatizace v krátké době zopakovat.

Jako prevenci doporučujeme provádět proces dezinfekce klimatizace a čistění klimatizace 2x za rok. Ozonové čištění je nejnovější technologii v oblasti dezinfekce autoklimatizace. Ozon se řadí mezi nejsilnější dezinfekční a oxidační činidla a jeho účinnost je známá z mnoha oborů, obzvláště ze zdravotnictví. Rychle a spolehlivě ničí také velmi odolné druhy nebo formy patogenních mikroorganizmů, které chlor a. Na výparníku chladící soustavy, ale i ve vzduchových tunelech se kondenzují vodní páry, ve kterých vznikají nebezpečné bakterie a plísně.


Z tohoto důvodu můžete cítit při sepnutí klimatizace nepříjemný zápach. Proto je vhodné nechat si klimatizaci. Díky tomu zvýší účinnost ventilátoru topení a také klimatizace. Bohužel vzniku bakterií se nedá nijak zabránit, proto se doporučuje dezinfekci autoklimatizace provádět alespoň jednou ročně, vždy před sezónou. Spolu s dezinfekcí je doporučena výměna kabinového filtru, skrz který proudí vzduch zvenčí do vozu.


Představujeme Vám novinku v našich službách, kterou poskytuje naše pobočka v Praze. Metoda čištění vozidel ozonem ničí viry, bakterie, spóry, plísně, pachy, a to mnohonásobně účinněji než dezinfekce běžnými chemickými prostředky. Tím, že se jedná o plyn, je. Zlobí Vás autoklimatizace ? Potřebujete novou autoklimatizaci nebo její naplnění chladivem? Zabýváme se prodejem klimatizací pro osobní a nákladní vozidla a zemědělské stroje, včetně servisu.


Autoklimatizace je v současnosti standardní výbavou téměř všech automobilů.

K tomu, aby vám klimatizační systém vašeho auta sloužil co nejlépe a nejdéle, je potřeba o něj pečovat a zajistit mu kvalitní údržbu. POKYNY PRO HYGIENICKÉ OŠETŘENÍ 1. V okruhu klimatizace se mohou tvořit plísně a bakterie, které unikají dovnitř vozidla a vytváří nepříjemný zápach. Při provozu klimatizace vnikají drobné částečky do vzduchového systému a usazují se zejména v okolí výparníku, kde je temné a vlhké prostředí vhodné pro tvorbu plísní a. Nutná je pravidelná dezinfekce klimatizačního systému. Vlivem změn teplot při zapnuté a vypnuté klimatizaci se tvoří na výparníku kondenzát, který nepříjemně zapáchá. Z kondenzátu navíc vznikají nebezpečné plísně, které při vdechování ohrožují zdraví celé posádky.


Jak často je vhodný servis autoklimatizace ? Proč je důležitá dezinfekce autoklimatizace ? V systému autoklimatizace vznikají baktérie. Ty mohou způsobit zdravotní problémy a také později zápach v interiéru vozidla při používání klimatizace. Kdy je nejlepší provést servis a čištění autoklimatizace ? Proč a jak se provádí dezinfekce autoklimatizace ? Klimatizace je sice skvělým doplňkem automobilu, ale bohužel její nevýhodou je po nějakém čase šíření chorobných zárodků, mikroorganismů a plísní, které vnikají do vozu a jsou posádkou vdechovány a mohou způsobit kašlání a další dýchací obtíže. Provádíme kompletní servis autoklimatizace , včetně testu klimatizace (prevence závad).


Výměnu či doplnění provádíme na plně automatickém přístroji s databází vozidel obsluhovaném speciálně vyškoleným personálem. Používáme kvalitní chladiva a značkové náhradní díly schválené výrobcem. Dlouhodobě se specializujeme na autoklimatizace. Montáž, opravy klimatizací, tepelných čerpadel a autoklimatizací Brno.


Jsme zavedená česká firma, která se již řadu let zabývá technickým řešením klimatizačních systémů a jednotek pro byty, domy i kanceláře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky