čtvrtek 5. září 2019

Romotop lugo 03

ROMOTOP fireplace stoves offer the best in design, workmanship and quality materials. A wide range of models and different tile variations ensure all your requirements are met. High efficiency and ecological combustion are guaranteed by over years of experience and the strong innovative potential of Romotop.


LUGO N Fireplace stoves. It includes pleasant details, such as a sill above the combustion chamber or the door handle whose technical design lends the fireplace stove an elegant look.

Více informací naleznete na stránce. Krbová kamna ROMOTOP představují to nejlepší v designu, zpracování a kvalitě použitých materiálů. Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru. Vysoká účinnost a ekologie spalování je garantována více než léty zkušeností a silným.


Gönnen Sie sich nur das Beste. Die Verbindung von häuslicher Wärme und duftenden Speisen ist sicherlich verlockend.

Příjemnými detaily jsou například odkládací parapet nad ohništěm nebo klika dvířek, která svým technickým řešením i designem dává krbovým kamnům elegantní vzhled. Piece kominkowe Romotop reprezentują najlepsze wzornictwo, wykonanie i jakość zastosowanych materiałów. Szeroka gama modeli i wariantów okładzin nie narzuca żadnych granic Twoim oczekiwaniom ani Twojej wyobraźni.


ROMOTOP Kamineinsätze beeindrucken durch ihre hohe Verarbeitungsqualität und das moderne Design. Vyrábíme a dodáváme krbová, kachlová kamna s výměníkem i bez, kamna a vložky pro nízkoenergetické domy, kamna s akumulací, krbové vložky s výměníkem i bez, designové krby značky Romotop. Dank des breiten Produktportfolios (Warmluft-, Akkumulationskamineinsätze und Kamineinsätze mit Wärmetauschern) erfüllen sie die Anforderungen an Standard- und Niedrigenergiehäuser. Krbová kamna svou nízkou spotřebou paliva a dlouhou životností jsou konstruována jako hlavní zdroj vytápění objektu.


Ponadto jest wyposażony w skuteczny płaszcz wodny, który może dodatkowym ciepłem ogrzewać ciepłą wodę użytkową lub wodę w systemie grzewczym. Keramika je prírodný materiál. Navíc jsou vybavena účinným teplovodním výměníkem, který může přebytkovým teplem ohřívat teplou užitkovou vodu nebo vodu v otopném systému. Krbové kachle ROMOTOP predstavujú to najlepšie v dizajne, spracovaní a kvalite použitých materiálov. Wkłady kominkowe Romotop zwracają uwagę klientów wysoką jakością wykonania oraz nowoczesnym wzornictwem.


Vášmu očakávaniu a Vašej fantázii v žiadnom smere. Dzięki szerokiemu asortymentowi produktów (wkłady powietrzne i akumulacyjne, wkłady kominkowe z płaszczem wodnym) spełniane są potrzeby zarówno posiadaczy domów standardowych, jak i energooszczędnych. Lugo akum metal firmy Romotop.

Průměrná spotřeba při jmenovitém výkonu je 1. Hodí se do vznosných, ale i skromně zařízených interiérů a jsou vhodná i pro nízkoenergetické domy. Jedná se o dvouplášťová krbová kamna, ohniště je vyloženo šamotem, rošt je litinový. Díky jejich tvaru můžete kamna bez problémů postavit do prostoru i do rohu místnosti.


Vysoká a štíhlá k amna spojují neobvyklý kruhový tvar a moderní design s čistými liniemi, který vynikne v každém. Vašemu domovu teplo na dalších až hodiny pouze sáláním tepla. Toto vše v moderním designu krbových kamen Romotop. W ofercie naszego sklepu internetowego bielsko-kominki. Stylowe rozwiązania, nie tylko dla domu - zapraszamy!


Oválná krbová kamna moderní v provedení plechovém. Owalny kształt modelu czyni pomieszczenie niezwykle przytulnym. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. En prisvärd vattenmantlad kamin med sten på topp och sidor.


Kaminen har en nominell effekt på kW (arbetsområde 4-kW), varav kW är till vattensidan och kW avges som värme i rummet där kaminen är placerad. ETUSIVU NOUTOPISTE TOIMITUSEHDOT. Romotopin laadukkailla takoilla luot kotiisi mukavan lämpimän tunnelman. Designový akumulační krb s výsuvnými dvířky CARA CS N 03. Elegantní fenomén s třístranným prosklením, promyšlenými detaily a optimální funkčností osloví nejnáročnější zákazníky.


Un réseau de 1distributeurs agréés.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky