středa 28. listopadu 2018

Varic drivkac

Univerzální turistický vařič 4HEAT Stove prošel vývojem a nyní Vám můžeme nabídnout jeho druhou moderní verzi z nového ještě odolnějšího a lehčího materiálu (nerezová ocel). Vařič na dřevo, vyrobený z nerezového odkapávače na příbory z Ikea. Romantika při pohledu do plamínků olizujících nádobu s čajem a praskání dřeva se nedá ničím nahradit.


Lehoučký dřívkáč z titanu s celkovou hmotností 1gramů. Vařič se skládá ze tří částí, které po složení vytvoří malý komín efektivně spalující palivo. Detailní popis produktu. Vše co potřebujete k provozu v přírodě jsou větší a menší větvičky a klacíky a něco k zapálení.


Dřívkáč neboli dřívkový vařič je legenda u všech zálesáků a trampů. Dřívkáč se složí z celkem částí a zpět rozloží na jednotlivé plátky, které zaberou v přenosném obalu minimum místa. Vhodné na líh, dřevo nebo gel. Redakce serveru Horydoly měla měsíc k dispozici turistický vařič na organický odpad.


Varic drivkac

Zvládá dokonce i mokré dřevo a starou trávu. Přínášíme vám tedy závěry z jeho testování. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Dřívkáč TBS Outdoor Salamander nevšední konstrukce, díky které využijete komínového efektu jako u žádného jiného vařiče. Informace o produktu Vařič je určen pro použití na venkovním prostředí k tepelné přípravě pokrmů a opékání. Funkce vařiče je založena na jednoduchém principu vhánění vzduchu do ohniště.


Grafik, dlouholetý vedoucí táborů a stoupenec klasických vandrů po nejrůznějších koutech Čech. Má v oblibě jak techniku všeho druhu, tak jednoduché a přírodní nápady a činnosti. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Konstrukce umožňuje spalovat klacíky, dřívka, odřezky, kůru, šišky, větve a „vše“ co hoří a najdete to na louce, u silnice či v lese. Velmi skladný a lehký vařič určený jak pro spalování dřívek, tak pro tuhý líh. Výborný na čundry a pro bushcraftové fajnšmekry.


Varic drivkac

Pro použití s kostkou lihu je dno instalovatelné v několika výškách. Jde o stavebnici z nerez výpalků sbalitelnou naplocho. Dřívkový vařič je nepostradatelnou pomůckou každého trampa.


Slouží jako alternativa k rozdělávání ohně a vaření na volném prostranství. Oblíbený turistický vařič, který umožňuje snadné vaření na otevřeném ohni bez nutnosti zakládat ohniště. Condor vařič dřívkáč - vháněného vzduchu do ohniště. Je určen pro spalování drobného dřeva - klacíků, šišek, odřezků a podobně.


Varic drivkac

Celková spotřeba paliva je velmi nízká. Multifunkční turistický vařič dřívkáč Bubák je standardně vyráběn z pozinkovaného plechu o tloušťce mm. Je to přenosný, skoro kapesní vařič na venkovní i vnitřní turistické vaření. Skládací turistický vařič dřívkáč Bubák.


Sport - Varic drivkac bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Savotta Grumpy Stove - vařič dřívkáč Stejný jako Happy jen je trochu nevrlý a zamračený. Vařič dřívkáč obsahuje dílů z nerezové oceli řezané lasereboční stěny, 1x dno, 1x šťastný obličej a 2x varná opěrka. Ten drivkac me fakt zaujal. Chtel jsem si neco podobnyho postavit asi pred deseti lety, kdyz jsem videl dva zhruba desetilety kluky v campu, kterak si nad obdobnou konstrukci z plechovky od parku pekli burty. Mam par dotazu a napadu: 1: jak moc je varic pri vareni horky?


Muze stat treba na stole aniz by zanechal vypalene kolecko? Pro dno topeniště mi posloužila záslepka do komína (průměr cca 1mm) za Kč. Turistický vařič DŘÍVKÁČ 4Heat Stove v. Nůžkami na plech jsem vystřihl otvor pro vstup vzduchu (plech jsem nůžkami nastřihl a vylomil kleštěmi).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky