čtvrtek 15. listopadu 2018

Čtyřhranné potrubí vzduchotechnika

VZT rozvody se skládají z přímého potrubí , oblouků, přechodů, odboček, nástavců, odskoků, tlumičů hluku a mnoho dalšího. LKR přímé čtyřhranné potrubí LBR čtyřhranné koleno s úhly 90° nebo 45°, v pravoúhlém provedení LBXR čtyřhranný oblouk s úhly 90° nebo 45°, v zaobleném provedení. Dodáváme čtyřhranné vzduchotechnické potrubí a tvarovky na míru dle Vašich potřeb. Vzduchotechnické potrubí čtyřhranné polyuretanové, s povrchovou úpravou gofrovaného hliníku.


Čtyřhranné potrubí vzduchotechnika

Naše čtyřhranná a kruhová potrubí jsou určená pro klimatizaci, větrání a odsávání bez agresivních výparů, mechanických příměsí nebo látek, které podporují opotřebení nebo nadměrnou korozi oceli nebo zinku. WRL potrubí z pozinkovaného plechu Jedná se o čtyřhranné potrubní rozvody vyrobené z pozinkovaného plechu malých průřezů - systém WRL, určených pro větrání a vytápění bytových domů, rodinných domků i komerčních prostor. Ventila vzduchotechnika s. K ventilátorům budete potřebovat vzduchovody. Nabízíme plastové vzduchovody v kruhovém a čtyřhranném provedení včetně všech tvarovek.


Pro náročnější rozvody vzduchu nabízíme čtyřhranné potrubí z pozinkovaného plechu, spiro potrubí , tlumiče hluku, izolované i hliníkové ohebné hadice pro rozvod vzduchu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. PLASTOVÝ ČTYŘHRANNÝ VENTILAČNÍ SYSTÉJedná se o plastový stavebnicový systém navržený pro větrání menších prostor v rámci bytové výstavby jako např. WRL Jedná se o čtyřhranné potrubní rozvody malých průřezů - systém WRL, vyrobené z pozinkovaného plechu. Jsou určené pro větrání a vytápění bytových domů, rodinných domků i komerčních prostor.


Můžeme ho namontovat do podhledu, na strop, do podlahy, na stěnu i do stěny. Kategorie ED plastové potrubí obsahuje vzduchotechnické potrubí kruhové a hranaté. Barva plastových kanálů je bílá.


Plastové vzduchotechnické potrubí je vyrobeno z ABS plastu. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Vyrábíme hranaté potrubí pro vzduchotechniku. Výhodou čtyřhranného potrubí je, že se lépe přizpůsobuje rozměrům stavby a snáze se vyrábějí tvarové kusy.


Čtyřhranné potrubí vzduchotechnika

UP - vzduchotechnické čtyřhranné potrubí , CZ VZDUCHOTECHNIKA. VZT potrubí je buď pevné, či flexibilní. Tlumiče hluku ke snížení akustického hluku v kruhovém nebo čtyřhranném potrubí. Nabízený sortiment obsahuje čtyřhranné potrubí , kolena, odbočky (T-kusy), redukce a přechody ze čtyřhranného potrubí na kruhový průřez. Varianty produktu Oblouk 90° horizontální pro čtyřhranné plastové potrubí 110x55mm.


Eshop se vzduchotechnikou můžete prolistovat včetně Čtyřhranné plastové potrubí a najít vše co potřebujete pro nucené Větrání. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Potrubí z pozinkovaného ocelového plechu SK.


Čtyřhranné potrubí vzduchotechnika

Vzduchotechnika - potrubí U běžných vzduchotechnických zařízení se nejčastěji používá kruhové, případně čtyřhranné vzduchotechnické potrubí. Materiálem je nejčastěji plast nebo pozinkovaný plech. Použijí se tam, kde je požadavek na izolaci.


Potrubní díly možno vyrobit rovněž z hliníkového nebo nerezového plechu. Plně nahradí vzduchotechnické potrubí z pozinkovaného plechu s izolací. Pro hygienicky náročné prostředí se dodávají desky ALPactive s vnitřní vrstvou opatřenou Al fólií se stříbrnými ionty, které vytváří baktericidní povrch. Vám nabízí vzduchotechniku a ventilátory v širokém sortimentu a za skvělé ceny. Vzduchotechnika , klimatizace, potrubí , ventilátory, plastové potrubí Vítejte v internetovém obchodě INKOMO- VZDUCHOTECHNIKA.


Čtyřhranné potrubí vzduchotechnika

Specializujeme se na prodej ventilátorů , klimatizací , potrubí SPIRO a tvarovek jak v provedení pozinkovém, tak i plastu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky