pondělí 5. listopadu 2018

Slokov 27

Rozvoj, který je financován z Evropského fondu pro regionální rozvoj. Koupim kotel slokov Variant 2 27sl nebo33kw verzi D nebo Sl. Kotel slokov variant Koupim zánovní nebo starší kotel v dobrém tech. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

SLOKOV VARIANT SL27E (EKODESIGN) Popis. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Další Jízdní kola značky 4EVER nakupujte výhodně na lypo.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Slokov Variant SL -4.


Kotel má bezkonkurenční vlastnosti co do obsluhy,spalování-naprosto bez kouřivosti i při zatápění,shoří i odpad při řezání dřeva,naopúak ještě s lepším výáhřevným efektem-kotel 1. Tento typ kotle nemá konkurenci. V kotli se nachází dva tyto rošty, první je ložen vodorovně a druhý ze šikma.

W účinnost kotle spotřeba paliva při jmen. Toto opatření nejenom usnadňuje čištění kotle ale hlavně eliminuje možné nafouknutí lamel v případě uhoření výztuh. Nová technologie výroby lamel umožnila odstranění výztuh v prostoru výměníku. Oba rošty jsou totožné a pasují do všech uvedených kotlů.


Protože topíme i uhlím, pilinami a štěpky, tak jsme vybrali kotel na uhlí a dřevo. To zaručuje snadnou výměnu staršího kotle zmíněného typu za tento nový kotel. Ten je šedý a konstrukčně malinko odlišný. Nastavitelný slunečník moderního vzhledu. Doppler Slunečník Ravenna Axial 275x275cm.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Na tento produkt nebyly zatím napsány žádné recenze. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Rádi vám zodpovíme vaše dotazy. D varianta nebo SL uhli o výkonu 27nebo33kw.


Kotel umožňuje ohřev TUV prostřednictvím instalovaného nepřímotopného zásobníku vody. Ocelový teplovodní kotel VARIANT SL je zdrojem tepla vhodný pro vytápění bytů, rodinných domků, provozoven a obdobných objektů s tepelnou ztrátou -kW. Otopný systém může být s otevřenou nebo tlakovou expanzní nádobou, samotížným nebo nuceným oběhem otopné vody, s maximálním přetlakem 2kPa. W, palivo hnědé uhlí-ořech, hmotnost 2kg Kotel je svařen z ocelových plechů.


V soucasne chvili platba mozna pouze predem.

Vas Bks obchod ESHOP - nová vzorkovna na adrese CHOŤÁNKY 1u Poděbrad. Určený pro kotle SL2 SL3 SLjak v první emisní třídě tak i ve třetí a čtvrté. Newsletter Souhlasím se zpracováním osobních údajů. Všechny rošty jsou stejné, slouží jako přední rošt a zároveň i jako posuvný. Máte nějaký dotaz na toto zboží?


Neváhejte a zeptejte se nás. Teplovodní kotel pro spalování dřeva VARIANT SL je určen pro spalování suchého drobného dřeví a dřevěných štěpk. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenzí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky