úterý 20. listopadu 2018

Protherm kotel

V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité držet pospolu. Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou. My, společnost Vaillant Group Czech s. Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami.


Nové kondenzační kotle Gepard Condens pro vytápění a ohřev teplé vody průtokovým způsobem nebo v zásobníkovém ohřívači díky své vysoké účinnosti a nízkým provozním nákladům v kombinaci s prokázanou dlouhou životností jsou správnou volbou pro Vás. Elektrokotel PROTHERM je elektro kotel , který je nejprodávanějším kotlem na našem trhu. Ponuka kondenzačných kotlov. Používame súbory cookies a technológie tretích strán na zapamätanie vašich preferencií, na meranie a analýzu používania našich webových stránok a na optim.


Jaká byla očekávání a splnil nový kotel požadavky majitelů domu n. Dobrý den, mám kotel protherm tiger, starý roků, pravidelně kontrolovaný. Během letošního topného období dochází nepravidelně k odstavení prostřednictvím nasvícení poruchy F1. K tomu dochází i několikrát denně a pak je zase třeba několik dní pauza. Technik, který se u mne zastavil jen na chvíli, protože.


Jedná se o variantu s průtokovým ohřevem teplé vody a provedení odtahu je komínové. Nejčastěji v bytech, menších domech nebo jako přídavné zařízení při dotápění v přechodných ročních obdobích. Protherm Panther KOV v. Stacionární litinový kotel s elektronickým zapalováním a plynulou modulací výkonu.


V případě potřeby je možné připojit. Závěsné elektrokotle RAY nabízí moderní vytápění bytů a rodinných domů. Provoz kotle je velmi jednoduchý a tichý.


Kotle jsou již z výroby kompletně vybaveny všemi provozními a bezpečnostními prvky včetně základní regulace. Značka PROTHERM představuje nový elektrický kotel PROTHERM RAY, který nahradil obchodně velice úspěšný kotel PROTHERM REJNOK. Novinku elektrický kotel PROTHERM RAY velmi ocení zejména koneční uživatelé, ale i odborní projektanti a odborné instalační firmy. Kondenzační plynové kotle jsou oblíbené pro svůj ekologicky šetrný provoz, nízkou spotřebu, vysoký výkon a dlouhou životnost.


Jejich použití je vhodné mimo jiné pro domácnosti, které jsou vytápěny nízkoteplotními systémy, kam spadá například podlahové topení. U tohoto modelu dochází k automatickému zvyšování nebo snižování výkonu na základě naměřené teploty. Kotel není už dávno v záruce. Neuškodila by delší hadička odvzdušňovacího ventilu.


Nizkoteplotní (klasické) kotle - popis. Plynové kotle, nebo nízkoteplotní kotle jsou zařízení na vytápění domů, bytů a jiných obytných zařízení. Plynové kotle se již postupně dostávají do úzadí a nahrazují jich moderní kondenzační kotle. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Hned po zprovoznění tohoto kotle mi pořád nerovnoměrně hlásil poruchu F3. Podobně vypadával jak popisujete. Po dlouhodobém zkoumání servisním technikem se přišlo na to, že stéká kondenzovaná voda z komínu do hořáku a tím kotel vypadává.


Po přidání mezikusu do komínu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky