pondělí 19. listopadu 2018

Sprej na desinfekci klimatizace

Sprej na desinfekci klimatizace

Jak dezinfekční sprej používat. Nastartujte váš automobil a zapněte klimatizaci na maximální výkon. Otevřete všechny ventilátory, a co je nejdůležitější - zapněte vnitřní cirkulaci vzduchu. Klimatizace pak nebude nasávat vzduch z venku, ale z interiéru automobilu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Sprej na desinfekci klimatizace

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. TECTANE je ideální pěnový prostředek pro čištění klimatizace a desinfekci klimatizace v automobilech, ale i běžných větracích a ventilačních systémech. Sprej na čištění klimatizace. Návod jak použít nejprodávanější čistič klimatizace Klima Fresh K2.


Zavřeme všechny dveře a okna 2️⃣ Nastartujeme, zapneme ventilátor na nejvyšší stupeň,. Nenastavujte teplotu klimatizace na příliš nízkou. Rozdíl mezi vnitřní teplotou v automobilu a venkovní teplotou by neměl přesahovat 5°C.


Lidské tělo je schopné tolerovat rychlé přechody teplot jen v rozmezí 5°C. Toto pravidlo se dodržuje velmi zřídka a na dlouhých cestách není někdy na vybranou. Přípravek ke snadné desinfekci klimatizace ,doporučujeme použít před každou výměnou kabinového filtru nejlépe na jaře.


Odstraňuje pachy, které vznikají v důsledku nečistot a vlhkosti ve ventilačním systému, po použití zanechává svěží vůni. KLIMA FRESH - Čištění a dezinfikace klimatizace , jednorazový sprej 1L - BlueChem. Pro dokonale čistou klimatizaci se doporučuje použít desinfekci. Dezinfekční sprej na klimatizace.


Prodám dezinfekční sprej na klimatizace ,použití např: při zápachu. Popis: Nabízím nový dezinfekční sprej na autoklimatizace. Jeden sprej vyjde na dvě auta, aplikace hadičkou přímo na výparník.


Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Různé viry vydrží v místnosti i několik dní a ve vlhkém a teplém prostředí se jim daří ještě mnohem lépe.


Možná si tak v klimatizaci svého auta nějaké vozíte i vy. Stačí se u nás objednat na desinfekci interiéru a klimatizace. Myslete na svoje zdraví.


Jednoduše a rychle zbavte klimatizaci nebezpečných bakterií s přípravky na dezinfekci. Vaše auto krásně provoníte. BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. DEZINFEKČNÍ SPREJ NA KLIMATIZACE Verze 5. Spolehlivě odstraňuje choroboplodné zárodky, bakterie a plísně. Zabraňuje alergickým reakcím, které mohou být.


Nanáší se na výparník a ventilační otvory kanálů klimatizace. Internetový obchod s kamennou prodejnou v Chrudimi. Motip čistič klimatizace sprej 4ml.


MOTIP profesionální čistič klimatizace. Tento čistič klimatizace je optimální prostředek na čištění a desinfekci klimatizačních systémů motorových vozidel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky