čtvrtek 22. listopadu 2018

Kamna na pelety

Kamna , která topí sama. Krbová kamna na pelety , to je pohodlí samo. Jsou nejen ekologická, protože s nimi nepřijde žádný dřevní odpad nazmar, ale i báječně samostatná.


Nepotřebují složitou obsluhu ani údržbu. Nemusíte co chvíli přihazovat polínka a pečlivě střežit oheň, aby nevyhasl.

Proces dávkování a spalování pelet je automatizován a většinou je možné využít vestavěných elektronických termostatů a programátorů pro udržování teploty ve vytápěném objektu. Vyrábíme dřevěné pelety a instalujeme kotle na pelety a kamna na pelety. Peletová kamna jsou jednoduchá a snadno obsluhovatelná, stejně jako automatické kotle na pelety.


Používají se pro vytápění jednotlivých místností, menších bytů nebo nízkoenergetických domů, kde mohou zcela nahradit kotel. Automatické kotle Pelety. Umožňují tak velmi dobrou regulaci teploty podle Vašich požadavků.


V menších domácnostech mohou sloužit i jako hlavní zdroj vytápění.

Zastavte se k nám na prodejnu, kde máme peletová kamna v provozu! V posledních letech jsme zcela zřetelně zaznamenali trend vytápění RD kamny spalujícími pelety. Peletová krbová kamna klasická obsahují ventilátor a slouží výhradně k vytápění jedné místnosti - obývacího pokoje.


Topíte elektřinou nebo plynem a Vaše účty jsou neúnosně vysoké? Snižte svoje náklady na vytápění. Nabízíme krbová kamna , kachlová kamna , peletová kamna , krbové vložky, automatické kotle na pevná paliva a automatické kotle na pelety. Akční letní sleva -. Při platbě převodem dopravné zdarma.


Jsou tedy vhodná i do bytů, domů a objektů, kde se zbytkový odpad nevyužije. Mají vysoce technologicky zpracované topeniště a neprodukují žádný nepříjemný zápach. Takto upravené mají asi o více energie jak kusové dřevo. Záleží především na tom, kolik místností máte v plánu s těmito kamny vytápět. K vytápění jedné místnosti slouží klasická krbová kamna na pelety , která se vyrábí ocelová , kachlová nebo skleněná ve třech nebo více barevných variantách.


Navíc mají peletová kamna regulovatelný výkon už cca od 2-kW a jsou tak vhodná i do menších a dobře zateplených domů, kde by použití peletového kotle nedávalo smysl. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kotle na pelety , dřevo, automatické kotle v litinovém nebo ocelovém provedení na uhlí, zplyňovací nebo kombinované kotle na ruční podávání paliva Thermorossi a Kovarson. Horkovzdušná kamna , kamna s výmněníkem, kamna s rozvodem vzduchu do dalších místností na pelety a dřevo Thermorossi. Jejich výhoda je, že mají vysokou výhřevnost a jsou ekologické.


Teplovzdušná kamna MultiBio se zásadně liší svojí unikátní konstrukcí od ostatních hořáku na trhu. Liší se velikostí zásobníku a výkonem, dělíme je na teplovzdušná a teplovodní. Produkt obsahuje varianty. Malá kamna na pelety s nízkým tepelným výkonem.


Palazzetti - luxusní kamna , krbové vložky, zahradní krby a kuchyně. Cera Design by Britta von Tasch - luxusní krbová kamna a krby do nízkoenergetických a pasivních domů. Carbel - kamna a krbové vložky v moderním designu. Rádi vám s výběrem poradíme.


Vybíráte krbová kamna na pelety ? I na splátky bez navýšení!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky