úterý 13. listopadu 2018

Revize plynu jihlava

Jmenuji se Richard Matula a jsem revizní technik plynových zařízení s dlouholetou praxí. Potřebujete plynařské práce? Obraťte se na firmu Jaroslava Kotena. Zabýváme se revizí plynu a plynových zařízení, montáží plynových kotlů, regulací topných soustav v regionu Velké Meziříčí, Jihlava , Velká Bíteš, Třebíč, Brno, Blansko.


Revize plynu jihlava

Využijte komplexních služeb našich revizních techniků v oboru plyn pro Jihlavu a Kraj Vysočina. Bez této revize nepřipojí plynárny odběratele k odběru plynu. Výchozí revizi plynového kotle provádí revizní technik s osvědčením pro vyhrazená plynová zařízení. Provozní revize plynových kotlů Jihlava.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba AUTOGAS CENTRUM PLUS, s. Plynoinstalatéři Jihlava - komplexní instalatérské práce z oboru plyn a plynová zařízení. Náš plynoinstalatér Jihlava nabízí služby projektování plynu ,montáže plynu , servis plynových zařízení, rekonstrukce plynu , plynové kotle a plynová topidla pro město Jihlava a Vysočina kraj. Provádíme revize plynu pro občany, SVJ, státní organizace, firmy.


Odstraňujeme úniky plynu , závady z revizí, kontrol. Dodávky domovních rozvodů plynu pro rodinné a bytové domy. Výměna uzávěrů plynu , regulátorů tlaku plynu.


Ondřej Sluka – čištění kanalizace. Jsme instalatérství, topenářství a plynařství v jednom. Můžeme nabídnout dlouholeté zkušenosti revizních techniků, kvalitní a rychlé provedení revizních prací, špičkové vybavení měřicí technikou, počítačové zpracování dat a přehlednou evidenci změřených elektro zařízení.


Klasický plynoservis – servis kotlů všech značek, revize plynu včetně porevizních oprav, dodání a montáže kotlů, plynospotřebičů a plynových sporáků. Non-stop a havarijní servis, dodání a montáž kotle do hodin - na klíč. Dále je nutné provést revizi plynového zařízení i před uvedením plynového zařízení do provozu - výchozí revize plynu.


Tyto lhůty jsou vesměs 3-leté. Připravujeme a kompletně realizujeme projekty v oblasti technického zařízení budov (vytápění, rozvody plynu a vody, řídící systémy a další). Zajistíme projekt, který poté realizujeme a postaráme se o servis a bezchybné fungování. W a kotelny nad kW , regulační stanice, rozvody na propan. Kontrola a revize spalinových cest se provádí způsobem daným v zákoně o požární ochraně.


Spalinová cesta je dutina nebo potrubí určená k odvodu spalin do volného ovzduší. Kromě kontroly rozvodů plynu lze přístroj použít i ke kontrole zařízení v automobilech s alternativním plynovým pohonem. GD5na detekci všech druhů výbušných plynů GD5je detekční přístroj, který umožňuje detekovat nebo měřit různé veličiny v oboru servisních a revizních činností u plynových zařízení. Výchozí revize plynového zásobníku je povinná před uvedením plynového zásobníku do provozu.


Dále provádíme autorizované měření spalin, revize spalinových cest, revize plynových spotřebičů a plynového vedení, revize tlakových nádob, dodávku a montáž klimatizačních jednotek, tepelných čerpadel, plynových i elektrických agregátů a kotlů. Revize v Jihlavě a okolí. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Jihlava Školení obsluhy vyhrazených plynových zařízení Obsluha plynových zařízení zajišťuje mimojiné jejich bezpečný provoz, hlásí možné vzniklé závady, účastní se revizí či vede provozní záznamy k zařízení.


Ceny plynu Jihlava mohou být tedy jak poměrně vysoké, tak i maximálně nízké. Každý dodavatel má odlišnou cenovou politiku. Jestliže stávající plynoinstalace již nesplňují bezpečnostní nebo kapacitní požadavky, je potřeba přistoupit k jejich modernizaci či přestavbě.


Víte kdy naposled byl zkontrolován Váš kotel, karma, nebo topidlo? Nevadí, kontaktujte nás a určitě pro Vás můžeme hodně udělat. Neváhejte mě kontaktovat, i když jste třeba z Olomouce, Ostravy, Brna nebo třeba z Valašského Meziřící. Zajišťujeme přípravu plynoinstalací, plynových kotlů a plynových spotřebičů pro bezproblémové revizní prohlídky. Instalatérské a topenářské práce.


Montáž a opravy plynových přípojek a spotřebičů. Stavební práce, komplexní rekonstrukce bytů, rodinných domů, komerčních objektů a budov. Nabízíme kompletní služby v oborech voda - topení - plyn.


Ať se jedná o revize plynu či kompletní řešení topení vždy je pro nás důležitá kvalita naší práce a spokojenost našich zákazníků. Nabídka našich služeb: - montáže a opravy rozvodů vody, plynu a topení - záruční a pozáruční opravy, montáž a d.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky