pátek 23. listopadu 2018

Dražice to 5 up

Elektrický ohřívač vody vyrobený tradičním výrobcem, společností Dražice. Záruka: let Spotřebič musí být instalován v souladu s návodem k obsluze vydaným výrobcem tohoto spotřebiče. Uvedení do provozu musí provést osoba, vlastnící patřičná oprávnění! Může pracovat v tlakovém nebo beztlakovém systému.


Dražice to 5 up

Pro jedno nebo více odběrných míst. Možnost instalace nad umyvadlo,. Všetky informácie o produkte. Bojler DRAŽICE BTO UP stále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu. Veškeré informace o produktu.


DZ Dražice vynikají životností a kvalitou. Ohřívače vody, bojlery Dražice. Ohrievač môže pracovať v tlakovom alebo beztlakovom systéme.


Môže pracovať v tlakovom alebo beztlakovom systéme. W-beztlakový Technický list Použitie : Určený pre jedno odberné miesto Ideálny pre kuchyne, kúpeľne, sprchy, alebo pre všetky miesta vzdialené od centrálneho zdroja TÚV Dostatoćná zásoba vody pre jedno použitie - ohrievač ohrieva vodu priebežne pri každom odbere Vhodný pre jednočlennú až trojčlennú rodinu Určený. Servis je zabezpečen po celém území České republiky a garantuje spolehlivý a bezstarostný provoz po celou dobu životnosti ohřívačů vody. Rychlá a bezpečná doprava.


VIP slevy pro registrované. Umisťuje se nad umyvadlo či dřez a poskytuje okamžitě teplou vodu. V beztlakovom systéme je možné pripojiť len jedno odberné miesto. Dražice BTO UP - kompaktní a designově velmi povedený ohřívač vody disponuje kapacitou nádrže litrů. Je určen pro pužití nad umyvadlem, dřezem, sprchou.


Okrem nášho e-shopu už môžete nakúpiť aj v kamennej predajni! Nebo jste již produkt zakoupili a chcete napsat vlastní hodnocení či recenzi na DRAŽICE BTO UP ? Tlakový ohrievač TO UP objem 5l. Charakteristika ohrievačov.


Custom CMS block replacing related products. Put your own content here: text, HTML, images - whatever you want. There are many similar blocks accross the store.


Beztlakový ohrievač BTO UP objem 5l. V ich sortimente nájdete tiež nepriamovýhrevné stacionárne zásobníky vody , tzv. Internetové ceny, cenník. Vanduo šildomas plastikinėje talpoje. Negalima jungti prie slėgiminės sistemos!


Termostat do bojlerů s kapilárou do jimky příruby ohřívače vody DZD Dražice. Bojler může pracovat v tlakovém nebo beztlakovém systému. Teplou vodou zásobí jedno nebo více odběrných míst.


Dražice to 5 up

Maži šilumos nuostoliai – Magnio anodas- papildoma apsauga nuo korozijos – Tiksli šilto buitinio vandens (BŠV) temperatūros kontrolė – Suteikiama metų garantija indui ir metų garantija elektrinei daliai TECHNINIAI PARAMETRAI Galia el. DRAŽICE Maloobjemový elektrický ohřívač vody tlakový TO UP. Maloobjemové elektrické ohřívače vody řady TO od českého výrobce Dražice v objemech , a l. Zboží nelze zakoupit online, pro nákup a objednání produktů prosím navštivte nejbližší koupelnové studio Ptáček.


Pokud máte zájem o cenovou nabídku nebo technické informace, vložte výrobek do poptávkového formuláře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky