pátek 2. listopadu 2018

Klimatizace mobilní test

Klimatizace mobilní test

Je docela patrné, že jsou mobilní klimatizace na tuzemském trhu spíše novinka. Většina výrobců se totiž zatím ještě nevypořádala s jedním poměrně zásadním problémem, a to odvodem horkého vzduchu. Každá mobilní klimatizace při svém provozu odvádí horký vzduch mimo chlazenou místnost.


Klimatizace mobilní test

Zaměřili jsme se na mobilní , nástěnné i okenní modely. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat klimatizaci. U klimatizací rolišujeme převážně dva typy a to klimatizace nástěnné a klimatizace mobilní (přenosné). Mobilní klimatizace jsou během letních dní doslova spásou. Hravě a překvapivě rychle dokáží naši domácnost či kancelář ochladit.


Její hlavní výhody jsou totiž opravdu výmluvné. Toto zařízení je snadno přenosné a nevyžaduje žádnou zvláštní montáž ani instalaci. Vyhnete se tudíž jakýmkoli stavebním zásahům.


To dělá z téhle klimatizace ideální volbu v případě některých. Můžete je přemísťovat z jedné místnosti do druhé, nebo je odvést třeba na chatu. Oproti stacionárním se vyznačují dále tím, že nevyžadují žádné stavební zásahy a lze je snadno zapojit. Druhou otázkou je kolik jste ochotni za mobilní klimatizaci utratit?


Sledujete náš test mobilních klimatizací. Na trhu jsou totiž modely, které místo klimatizovaní místnosti. Jako další v pořadí jsme vybrali mobilní klimatizace DeLonghi, která spadá do energetické třídy A. Také tento model mobilní klimatizace funguje na základě chladícího plynu R29 který je šetrný k životnímu prostředí. Klimatizace je vybavena rychlostmi, velkým ovládacím panelem a dálkovým ovládáním. Už žádná horká výheň doma ani v práci!


Klimatizace mobilní test

V pozdním jaru a hlavně v létě šplhají v Česku teploty někdy až ke #128293; °C #128293;, což je pro mnoho lidí velmi nepříjemné. Jestliže vám je horko, pak jste tu správně! Pokud chcete snížit teplotu v místnosti, nemáte zrovna moc možností.


Kromě ventilátoru a drahé klasické. Oproti nástěnné také poskytuje celou řadu výhod. Nabízejí totiž možnost snížení teploty pouze v místě potřeby.


Klimatizace mobilní test

Své uplatnění najde v klasickém panelákovém bytě, v kanceláří či na místech, v nichž nelze provést instalaci nástěnných klimatizací (nejčastěji jde o historické budovy - památky). Test klimatizací od našich partnerských organizací. Občas se nás ptáte, zda máme v plánu test klimatizací. Zatím bohužel ne, ale naše partnerské spotřebitelské organizace z Itálie, Portugalska a Španělska již několik let klimatizace prověřují. V souvislosti s novou várkou otestovaných modelů jsme se.


Hadici je možné také zabudovat do otvoru ve zdi, případně vyříznout otvor ve skle okna (pak už ale není klimatizace tak mobilní ). Pořizovací cena u mobilní klimatizace je nižší, ovšem její nevýhodou je větší hlučnost (cca dB) a také nižší výkon. Vhodná je především k nárazovým ochlazování místnosti. Utěsnění okna pro mobilní klimatizace.


Z montáže klimatizace do bytu nemusíte mít žádné obavy. Provedeme odbornou instalaci od zakrytí nábytku až po finální úkli spuštění a zaškolení. Jak taková montáž klimatizace probíhá, se dozvíte z našeho videa.


Instalována byla multi-splitová klimatizace Toshiba se dvěma vnitřními a jednou venkovní jednotkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky