pondělí 19. listopadu 2018

Toaletní papír cena

Toaletní papír cena

Každý ho potřebujeme, každý ho denně používáme a když dojde, může nastat velice nepříjemná situace… ano, je to toaletní papír. Pokud Vás zajímá trochu historie toaletního papíru, tak ten se začal vyrábět od roku 6n. Nakupujte v obchodu nebo online. Doručení dní v týdnu. Sbírejte Clubcard body za váše nákupy.


Toaletní papír cena

V kategorii toaletní papír najdete nejčastěji produkty z aktuálních letáků Penny Market, Albert, Tesco. Družinsko pakiranje vsebuje rol, dolžina role je m. Mi imamo papir mekan kao pamuk. Sortiraj po: Nicky Aloe vera toalet papir 3S 10kom. V nabídce máme všechny známé značky a různé velikosti balíků uspokojí malé i větší kanceláře a firmy. Přečtěte si více informací.


Prodejní cena se slevou. Sleva: Hodnota DPH Kč. Jediná rolička, kterou můžete spláchnout do. Má potisk růžových kvítků a příjemně voní. Sáhnout můžete také po toaletním papíru s vůní moře nebo heřmánku.


Zkuste také toaletní papír bez vůně, který má však stejnou strukturu i složení, jako stejný toaletní papír s vůní. Toaletní papír JUMBO 2- 512. Jedinečný společník pro Vaše prázdninové cesty. Snadno se rozpouští při prvním kontaktu s vodou!


Vhodný pro jachting, karavany, letadla a jiné ekologické toalety. Q-Soft Vlhčený toaletní papír s vůní heřmánku ks. Tork Folded jemný toaletní papír v kvalitě Premium nabízí nejen prvotřídní vzhled a pocit na dotek, ale také skvělý výkon. Tento systém je ideální pro provozovny s nízkou až střední návštěvností, zejména ve zdravotnictví.


TOP toaletní papír 4útržků 1-vrstvý. Kč bez DPH Kč s DPH. Mokri toaletni papir LINTEO z izvlečkom hrastove skorje, ki skrbi za kožo s težnjo po zunanjem draženju.


Vsebuje ekstrakt kamilice in pantenol, ki vlaži in pomirja. Vhodné pro velmi frekventovaná místa. Zewa toaletní papír ks Deluxe Kids 3-vrstvý:Zewa Deluxe Kids je kvalitní 3-vrstvý toaletní papír s unikátní roličkou Aqua Tube. Délka 160útržků a balen po 8ks v balení. Jemný bílý dvouvrstvý toaletní papír balený po rolích je vyroben ze 1 celulózy.


Pro domácnosti se hodí toaletní papír v malých rolích, pro použití ve firmách, hotelech nebo restauracích volte raději zásobník toaletního papíru a velké role, které nebudete muset každou chvilku měnit. Kromě papíru v rolích u nás můžete pořídit i skládaný toaletní papír. Doprava do hodin, nad 50Kč zdarma!


Skladem máme značkových produktů od Kč. Dáreček pro milovníky legrace. Rozměr: 75x100mm Cena za balení 1ks toaleního papíru. Fotografie podléhají autorským právům, prosím respektujte zákony.


Specializovaný obchod na toaletní papír , ZZ papírové ručníky, kapesníčky, ubrousky, průmyslové utěrky a ostatní doplňkové zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky