pondělí 20. dubna 2020

Zástrčka 380v

Vidlice-zástrčky 380V , Palmat. Potrebuju onu zastrcku na 380V Zastrcka 3(Stara placata, cerna kolikova, keramcka) Vyrabi se to jeste vubec? Udajne uz ne ale prece nebudu predelavat vsechny zasuvky na ty nove kulate.


Nevím zda se ještě mohou používat. Adaptéry a redukce zásuvek a vidlic.

Dvojcestný adaptér (rozdvojka) ve čtyřpólovém provedení. V 5P do starého rozvaděče v soustavě TN-C ? Jak připojit novou zás. Jakým způsobem mohu propojit 3F zásuvku 32A-6h s klasickou 1F zásuvkou na 230V?


Existuje neaky sposob urobenia fazovej zasuvky z jednej fazy ? Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Vestavna zastrcka na 380v 2produktů Síťový konektor WAGO zástrčka , vestavná rovná, A, 4V, růžová, 1ks Zajišťovací piny jsou na všech pevně instalovaných produktech (zásuvné varianty pro svítidla nebo zařízení, všechny varianty rozdělovačů, všechny varianty DPS) instalovány z výroby, takže zasunuté zá.

Inzerát Zástrčka 32A 380V v okrese Opava, cena dohodou, od slepper na Sbazar. Specializovaný e-shop na zásuvky 3V. Vybírejte zásuvky 3V na Moje-Elektro.


Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Popis: Prodám starou zástrčku 380v 25A zcela v pořádku. U starých třífázových hliníkových ,,stadion zásuvek (A) to šlo i tak, že se vzala zástrčka na, tehdy 2V, jeden kolík se strčil do libovolné fázové dutinky, druhý se vzepřel o okraj toho hliníkového krytu (Ten musel být spojen s nulákem) a bylo hotovo. Bezpečně použitelné jen pro spotřebiče s dvojitou. Průmyslové vidlice, průmyslové zásuvky, průmyslové přívodky a průmyslové zástrčky obecně řeší zapojení elektro zařízení na třífázový proud 380V.


Používají se pro pevné nebo pohyblivé připojení stavebních a staveništních rozvaděčů, stavebních strojů a zařízení v průmyslu, strojírenství, zemědělství, dílnách a garážích. Chci poprosit o radu, snažil jsem se to najít, ale asi jsem to špatně zadal. Potřeboval bych na kabel 380V A udělat redukci , abych to mohl zapojit do zásuvky. Dobrý den mám prosbu nemáte někdo zkušenost s redukcí z 400V na. Porovnání cen redukce z 380v na 220v , srovnání cen redukce z 380v na 220v na portálu HLEDEJCENY.


Zástrčka , zásuvka plochá na 380V. Skladová dostupnost: skladem. Fotka je ilustrativní - mám jich více.

Nabízím ploché zásuvky a zástrčky. Koukněte i na další moje inzeráty. Zásuvka spojovací plochá 230V BACHMANN 900. Plochá zástrčka 380V - funkční. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Dom a záhrada - Kabel 380v bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Dovoľujeme si Vás upozorniť, že ceny uvádzané pri tovare v internetovom obchode platia len pri nákupe cez internet!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky