středa 15. dubna 2020

Topeni z kamene

Z důvodů nařízení Vlády ČR je naše vzorková prodejna ve Kdyni uzavřena do odvolání. Vám přinese exklusivní vzhle úspory energií, bezúdržbový provoz a příjemné teplo! Teplo vyzařuje všemi směry - na podlahu, strop i na zeď.


Topení z přírodního kamene přichází jako nekonvenční druh vytápění, které kombinuje principy infrazáření a akumulace tepla. Instalace naším odborníkem.

Doporučujeme svěřit instalaci topení z kamene našim odborníkům. Nejen, že máte jistotu profesionálně provedené instalace topení z kamene a připojení pokojových termostatů, ale také se vyvarujete rizika poškození kamene při instalaci a navíc od nás obdržíte prodlouženou záruku na let. Tepelné záření prostupuje stejnoměrně celou místnost a přináší s sebou blahodárné teplo. Pokud Vám nevyhovuje žádný z rozměrů nebo výkonů, tak nezoufejte. Dokážeme pro Vás vyrobit topení z kamene přesně na míru – nabízíme Vám individuální přizpůsobení rozměru a výkonu.


Na zakázku Vám vyrobíme topení z kamene různých tvarů nebo do kamene vybrousíme logo Vaší společnosti či zajímavý reliéf. On-line obchod s úsporným infratopením - infrapanely, infrazářiče, sálavé panely, topení z přírodního kamene.

Infrapanely, topení z kamene a infrazářiče profesionálně - Eko infratopení. Vyzařuje teplo na podlahu, strop i na zeď. Ve srovnání s obvyklým topením je topení z přírodního kamene výhodnější nejen ve spotřebě elektrické energie, ale hlavně v nákladech na údržbu, které Vám při tomto způsobu vytápění odpadají. Přívodní kabel k topení z kamene je opatřen zástrčkou, ta je vsunuta do zásuvkového termostatu, který je zapojen v běžné zásuvce s kolíkem.


Zásuvka by měla být umístěna v takové vzdálenosti od topení, aby sálající teplo z kamene neovlivňovalo měřenou teplotu v místnosti termostatem. Kamenné sálavé panely nebo také topení z přírodního kamene kombinuje infratopení a sálavé teplo akumulované do kamene. Designový moderní a funkční prvek interiéru. Použití: domy, byty, kanceláře, obchody.


Topení z kamene je vhodné pro všechny typy staveb,což znamená že i pro tu Vaši. Přínosem ve starých stavbách je, že z panelu umístěného na zdi odchází i malá část tepla ze zadní části. Naopak dopomáhá k vysoušení těchto stěn. U běžných topných systémů navíc dochází k velkým tepelným ztrátám při přenosu energie (např. kotelny, komíny, dlouhé rozvody , konvektory, větrací šachty aj).


Poskytuje přirozené sálavé teplo – jako od sluníčka – a prohřívá stěny místnosti a všechny předměty v ní. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Vyzařované teplo je mnohem příjemnější, klasické vytápění topí krátkovlným zářením, oproti tomu vytápění z přírodního kamene topí dlouhovlným tepelným zářením. Možnost výběru z mnoha tvarů, rozměrů a druhů kamenů. Proto názor, topíteli kamenem, nebo žehličkou je prakticky jedno lze považovat za zkratkovitý, ale zásadně za správný.


Vyberte si typ, který se vám nejvíce líbí a hodí do vašeho domova. Po domluvě je možno použít i jiné druhy kamenů. Vzory jednotlivých kamenů jsou jedinečné a originální. Barevné odchylky dodaných kamenů od původních vzorů jsou přirozené. Díky působení tlaku teploty a pohybu v zemském jádru se formovala podoba kamene v pevný pravidelný nerost.


Regulace topení z kamene - úsporné topení z přírodního. To sníží náklady na topení , tedy až úspora energie. Na druhé straně jsou tu samozřejmě i nevýhody, které mohou spoustu lidí od pořízení tohoto netradičního topení odradit.


Jaké tedy jsou výhody a nevýhody, které s topením z přírodního kamene souvisí? Montáž a připojení k elektroinstalaci, uvedení do provozu může provádět jen odborná firma! Panely se připevňují na stěnu či strop pomocí dvou až čtyř speciálních držáků, které jsou součástí příslušenství. Tyto držáky umožňují instalaci i na.


Envor - Fully Multipurpose Joomla Template. Společnost RoKuMaT s r. Zabýváme se prodejem sálavého topení z přírodního kamene , revoluční novinkou ve vytápění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky