pátek 17. dubna 2020

Rozdělovač topných okruhů

Rozdělovač topných okruhů pro směšovací uzly SUG, ROZS-2SUG. Jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a opatřeny polystyrenovou izolací s elegantním hliníkovým krytem. Umožňují připojení dvou až šesti topných okruhů pomocí čerpadlových skupin.


Ve variantě s označení SG (dodává se pro nebo topné okruhy) jsou na rozdělovači připraveny výstupy. I z tohoto důvodu jsme zařadili do sortimentu systém čerpadlových skupin a rozdělovačů topných okruhů.

Jedná se o stavebnicový systém umožňující vytvářet sestavy pro různé topné systémy s větším počtem nezávislých topných větví s připojením na prakticky libovolný zdroj tepla – tepelné čerpadlo, plynový či elektrický kotel, kotel na tuhá paliva apod. Mísící sestava umožňujekombinovat nízkoteplotní podlahové topení a klasické vytápění otopnými tělesy bez dalších regulačních a směšovacích komponentů. REHAU nerezový rozdělovač HKV-D topných okruhů pro podlahové topení - okruhů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kompaktní rozdělovače topných okruhů Elegantní řešení pro topné systémy s více topnými okruhy.

Součástí kompaktních rozdělovačů jsou konzoly pro uchycení na zeď a tepelná izolace. Můžete si pořídit rozdělovač podlahového topení s čerpadlem, případně bez čerpadla a samozřejmostí je i variabilní počet okruhů (až 10). Prodáváme přitom pouze kvalitní profesionální podlahové rozdělovače topení Easy, které jsou vyrobeny z mosazi a hodí se rovněž pro připojení otopných těles. Termoregulační rozdělovač z mosazného profilu UNIVERZAL - okruhů.


Použitím naší webové stránky s tím souhlasíte. Funkcí rozdělovače je uzavírání a regulace jednotlivých topných okruhů. Pro případ kombinovaného vytápění s radiátory nabízíme tzv. Důležitou součástí je mísící sada s čerpadlem, která je využívána k regulaci teploty topné vody na vstupu do rozdělovače pro požadovanou hodnotu podlahového vytápění (- 45°C).


Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Velikost a typ rozdělovače se liší podle počtu topných okruhů v podlaze a podle typu použitého tepelného zdroje. Srdcem celého systému TOPTHERM jsou mosazné rozdělovače TOP 553.


Zajišťuje rozvod topné vody do jednotlivých topných okruhů. Obsahuje 2x úchyty, nerezový rozdělovač s regulačními průtokoměry, nerezový sběrač s uzavíracími ventily osazené ručními hlavicemi (možno osadit termopohony pro regulaci), 2x. Klíčem k získání komfortu podlahového topení je správný návrh topných okruhů , použití vhodné konstrukce a vhodných materiálů pro podlahu a správné vedení trubek.


Různá amatérská řešení ve snaze ušetřit například na podkladové izolaci či na systémové desce pro vedení trubek často zvyšují energetické ztráty nebo snižují životnost. U teplovodního podlahového vytápění zajišťuje rozvod topné vody do.

Roth univerzální topný rozdělovač. SINUS Verteiler – tradiční německý výrobce rozdělovačů pro topné a chladicí. Slouží k rozdělení nebo sloučení do nebo z více topných větví. Vysoce kvalitní rozdělovač TacoSys Pro z nerezavějící oceli lze dodat ve variantách pro dva až dvanáct topných okruhů. Připojení topných okruhů je řešeno zásuvným systémem PUSH s použitím opěrných pouzder s obj.


K tomu jsou inovativní komponenty již z výroby kompletně předmontované: vyvažovací a uzavírací ventil TopMeter Plus i ventil se servopohonem TacoDrive. Sběrač s ventily a ruční hlavicí. Ruční hlavici je možné nahradit elektrotermickým servopohonem, který lze ovládat prostorový termostatem a tak řídit jednotlivé okruhy.


Při montáži do větších objektů se doporučuje montáž se sestavou GM40GPA kvůli lepšímu hydraulickému vyvážení topných okruhů. Fonterra rozdělovač topných okruhů DN z ušlechtilé oceli. KIIPTHERM PROFI - okruhů , rozdělovač podlahového vytápění s hlavicemi a průtokoměry Doporučený rozměr skříně: podomítková 7mm, nadomítková. Rehau rozdělovač s průtokoměry HKV-D - topných okruhů.


Popis produktu REHAU RAUTHERM Mosazný rozdělovač topných okruhů HKV - Ds průtokoměry. Sada - vstupní a výstupní modul stavebnicového rozdělovače DNs regulačním, uzavíratelným šroubením a mechanickou pamětí, adaptérový vývod ø nebo Euroconus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky