pondělí 6. dubna 2020

Tatramat eo 944 p

Tatramat eo 944 p

Je napojiteľný iba na špeciálnu beztlakovú zmiešavaciu batériu dodávanú ako príslušenstvo. Ohřívač EO 9je beztlakový ohřívač vody s plastovou nádrží s provozním tlakem MPa pro jedno odběrné místo. Ohrievač disponuje zrkadlom.


Tatramat eo 944 p

Je napojitelný jen na speciální beztlakovou pákovou baterii dodávanou jako příslušenství. Ve spojení s moderním designem je vhodný do každého interiéru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Instalace je jednoduchá, stačí produkt zapojit do elektrické zásuvky. Zajímavé designové provedení se zrcadlem. Celkový objem činí l. Ohřívač lze nainstalovat nad umyvadlo a je vybaven množstvím pojistek, které zaručí pohodlný provoz.


Malé elektrické beztlakové ohrievače EO 9P Publikované 27. Akčné ceny a najlepšie ceny na Najlepsie-ceny. TATRAMAT Ohřívač EO 9P 10L zás. Na sklade, doručenie do pracovných dní.


Rychlá a bezpečná doprava. Tatramat EO 9P , 10l – český návod. VIP slevy pro registrované. Dál už hledat nemusíte! Díky vynikající vyváženosti mezi objemem, výkonem a jednoduchou instalací jsou ohřívače vhodné všude tam, kde jsou nutné časté odběry teplé vody.


Tatramat eo 944 p

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Vďaka vynikajúcej vyváženosti medzi obsahom, výkonom a jednoduchosťou inštalácie sú ohrievače vhodné všade tam, kde sú nutné časté odbery teplej vody. Ohřívače EO 9P jsou beztlakové ohřívače vody s plastovou nádrží s provozní.


Popis: náhradní díl na bojler, obsahuje spínací i rozpínací kontakt. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Sú napojiteľné len na špeciálnu beztlakovú. Produktovou řadu OVK tvoří zásobníkové nástěnné kombinované ohřívače vody ve válcovém provedení.


Tatramat eo 944 p

Jsou jedinečné svojí kvalitou, designem vytvořeným špičkovými návrháři, i svými provozními vlastnostmi. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Technické parametry produktu:Beztlak. Zásobníkový elektrický ohřívač vody s objemem l Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Věříme ale, že si vyberete nový model ↓ Do poro. Určite Vás zaujme dizajnové prevedenie elektrického ohrievača, ktorý disponuje aj zrkadlom. Inštalácia je jednoduchá, stačí ho zapojiť do elektrickej zásuvky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky