čtvrtek 16. dubna 2020

Termostat s časovačem

Termostat s časovačem

C Teplotní čidlo: odporové NTC, 10kΩ, 0. Rozmezí zobrazované teploty okolí - °C s krokem °C Provozní vlhkost - (prostředí bez kondenzace) Krytí IP Skladovací teplota -až °C V tomto režimu termostat spíná či vypíná topné zařízení tak, aby teplota v místnosti dosáhla zvolené hodnoty (výrobní nastavení je °C). Termostat zásuvkový s časovačem Regulus TZ63. Možnost ručního sepnutí po dobu nastavitelného časového limitu. Při výpadku napájení se nastavená hodnota vrátí na výrobní nastavení °C. So make sure to Subscribe.


Please like the video and type simple word in the comment. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Digitální termostat TZ Zásuvkový termostat s časovačem , spíná připojený spotřebič dle nastavené teploty a časového intervalu. Vhodný pro spínání přímotopných radiátorů, panelů apod. Protizámrzová ochrana bez ohledu na nastavení sepne při poklesu teploty pod 5°C. Pokojový zásuvkový termostat s LCD displejem a časovačem. Inzerát termostat s časovačem v okrese Praha-výcho cena 600Kč, od Kaplerova na Sbazar.


Termostat s časovačem

Zásuvkový elektronický termostat s časovým spínačem a protizámrazovou ochranou. Popis: integrovaný termostat a časovač Controller-je určen pro nástěnný topný panel ECONO-HEAT. Pro kombinaci s elektrickým topným tělesem koupelnového radiátoru.


Jedna zásuvka - označená I - je určena pouze pro regulaci topení. Zařízení se opět zapne, jakmile teplota klesne pod zvolenou hodnotu. Poté se automaticky vrátí do režimu termostatu. Popis a nastavení režimu termostatu – běžný režim Po zapnutí termostatu TZT (zastrčení do zásuvky) se na displeji termostatu zobrazí nápis „On“ a teplota °C. Nástěnné konvektory - PLX Řada PLX je konstruována k zajištění efektivního vytápění s termomechanickým termostatem a trubkovým žebrovaným topným tělesem.


Tento profesionální elektronický termostat s časovačem a stmívačem má univerzální využití v akvaristice i teraristice. Může regulovat topítka, topné desky, kabely, zářiče i líhně (inkubátory). Vlastnosti: Přehledný modře podbarvený displej s funkcí automatického vypnutí po 10-ti minutách nečinnosti.


I zde je možnost zvolit termostat pouze prostorový, pouze podlahový nebo kombinovaný s podlahovým čidlem. U termostatů ve spojení s vhodným časovačem je možné řídit teplotní útlum. Spínací zásuvky a časovače skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Emos, TP-Link, Powercube a dalších.


Online prodej Zruseno - akvaristika a teraristika. TOPWIFI EKONOM - dotykový, velmi úsporný, elektronický termostat 16A s časovačem a rozšířenými funkcemi jako např. Centrální jednotka QAX903-CS. Thermal Trend TZtermostat s časovačem Thermal Trend TZtermostat s časovačem. Výrobce: THERMAL TREND.


Katalogové číslo: TTZKlikni pro zobrazení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky