středa 15. dubna 2020

Tatramat 150l

Produktovú radu OVK tvoria zásobníkové nástenné kombinované ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Sú jedinečné svojou kvalitou, dizajnom vyhotoveným špičkovými dizajnérmi i svojimi prevádzkovými vlastnosťami. Vodu je možné ohrievať celonerezovým ohrievacím telesom a rúrkovým výmenníkom tepla. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Výmenník funguje na princípe samotiaže, preto nie je.


Produktový rad EOV Trend tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Vnútorný kotol ohrievača je smaltovaný špeciálnym vysokokvalitným smaltom a následne vypálený pri konštantnej teplote 8°C. Voda je ohrievaná ohrievacím telesom s výkonom kW.


Pomocou otáčavého regulátora teploty je možné plynulé nastavenie teploty od 7°C. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vnitřní nádrž ohřívače je opatřena speciálním vysoce kvalitním smaltem a následně vypálena při konstantní teplotě 850°C. Pomocí otočného voliče regulátoru teploty je možné. Produktovou řadu EOV tvoří zásobníkové závěsné elektrické ohřívače vody ve válcovém provedení. Tatramat EO 1EL od 33€ - Heureka. Elektrické ohřívače vody produktové řady EOV jsou jedinečné svojí kvalitou, designem vytvořeným špičkovým.


Kvaliteedi ja tõhususe küsimustes kompromisse ei tunta. Tänu uusimale oskusteabele, vastutustundlikule lähenemisele ja nii tootmis- kui arendusprotsessides kasutatavatele tänapäevastele. TATRAMAT - ideaalne lahendus vee soojendamiseks. Tai vieni populiariausių elektrinių ir kombinuotų vandens šildy. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą.


Vnútorná nádrž bojlerov je z oceľového plechu, ktorého vnútorný povrch je chránený kvalitným smaltom a anódovou ochranou proti korózii. Nútený obeh cirkulačnej vykurovacej vody v bojleroch. Jako kombinovaný bojler se zatím nepoužívá je potřeba připojit na kotel pro topení. Ohřev vody je nastaven termostatem na doporučené E ekonomický provoz - 60°C. Výrobce doporučuje kontrolu bojleru jednou za roky.


Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Jejich výrobou se zabývá relativně omezené množství firem. Pořizovací náklady bojlerů a průtokových ohřívačů vody se. Elektrický akumulační tlakový ohřívač vody je ideální pro efektivní ohřev vody v domácnostech a různých sociálních zařízeních, s možností instalace několika odběrných míst tepl.


Hořčíková anoda zabraňuje působení koroze a prodlužuje životnost, pojistný ventil se zpětnou klapkou. Máte vybrané filtry: kombinovany bojler tatramat 1l. Historie firmy představuje 1let výroby strojírenského.


Technický list na stiahnutie Použitie : Elektrický závesný tlakový ohrievač vody s nerezovým ohrevným telesom Určený pre viac odberných miest Ohrev vody v domácnostiach, na chatách, malých prevád. Ohrievače vody) Hodnotenie produktu: (recenzií). Elektrické zásobníkové tlakové ohřívače vody vhodné pro 3-člennou rodinu.


Bojler 150l může být v provedení s mokrou spirálou nebo se suchým topným tělesem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky