pondělí 13. dubna 2020

Systémová deska rehau

Systémová deska Varionova - Mnoho nároků - Jedno řešení. Je vhodná pro nejrůznější účely využití a nabízí Vám celou řadu důkladně promyšlených detailů pro každodenní využití na stavbě. Firma REHAU využívá na svých stránkách cookies, aby mimo jiné zlepšila i jejich funkčnost pro naše zákazníky (jako např. účty nebo uložená nastavení). Pokud budete pokračovat v užívání této stránky, tak dáváte svolení k tomu, že takovéto cookies mohou být nasazené na Vašem přístroji.


Spojování desek s utěsněním proti tekuté mazanině pomocí krycí fólie s vytvarovanými výstupky, které přesahují desku na dvou stranách. Nová systémová deska Varionova je maximálně flexibilní a variabilní.

Systém REHAU pro podlahové vytápění se systémovou deskou Varionova je určen pro snadnou a rychlou mokrou pokládku s bezpečnou fixací trubek a snadným zpracováním přířezu. Systém podlahového topení je považován za poměrně úsporný, poskytuje pocit příjemného tepla. Podlahové vytápění je ideální pro kombinování s plynovými kotli, tepelnými čerpadly nebo se slunečními kolektory, samozřejmostí je i automatická regulace teploty, případně programování pomocí termostatu. Systém umožňuje beznástrojovú pokládku, na ktorú stačí jeden človek.


Robustné výčnelky zabezpečia výbornú pochôdznosť. SYSTÉMOVÁ DESKA pro podlahové topení STYROTRADE s PE FOLIÍ EPS 2- jsou vyráběny z. Vaše cena: 17Kč 16Kč. Systémové izolačné polystyrénové dosky pre podlahové vykurovanie - cenník.


Speciálně vyvinutá systémová deska Gabotherm z tvarovaného polystyrenu s fólií obsahuje výstupky na jednoduché a rychlé uchycení trubek.

B) na všech druzích povrchu. Vario bez přídavné izolace (celková výška mm) systémová deska s přídavnou kročejovou izolací PST 17-(celková výška mm). Pro běžné podlahové topení je ideální klasický podlahový polystyren vč.


Další možností je použít speciální izolační a reflexní folie. Podlahové vykurovanie je ideálne na kombinovanie s plynovými kotlami, tepelnými čerpadlami alebo so slnečnými kolektormi, samozrejmosťou je aj automatická regulácia teploty, prípadne programovanie pomocou termostatu. REHAU nabízí různých druhů pokládky našeho systému podlahového vytápění.


Instalace podlahového vytápění REHAU na systémovou desku je nejběžnější, nejlevnější a nejvíce používaná varianta. Spojenie dosiek s utesnením proti tekutej mazanine pomocou krycej fólie vytvarovanými výstupkami, ktoré sa prekrývajú na oboch stranách. V diskuzi ke kategorii není žádný příspěvek, buďte první! Vytápěcí technika Zboží souvisí. Styrodeska je systémová deska z pěnového polystyrenu s přípravou pro vkládání trubek teplovodního podlahového topení.


Tato deska je vyráběna stejným způsobem jako perimetrické a soklové desky. Desky se vypěnují do speciálních forem. Systémové desky k podlahovému topení z expandovaného polystyrénu EPS opatřené kašírovanou kotevní tkaninou nebo kvalitní hlubokotažnou nopovou fólií doplňuje vysoce efektivní vrstvená deska z PUR o tloušťce od mm. Kromě systémových desek najdete v nabídce také příslušenství - upevňovací lišty, spony. Teplovodní podlahové topení a potrubí RAUTHERM 17S.


Skládá se ze spodní části z polystyrénové pěny bez freonů, dle jakostního předpisu podle EN. Získejte výhodnou cenu na montáž – resp. Levné-koupleny Vám nabízejí systémové desky.

Rehau vario nova απο multifloor. V dnešní době se systémy podlahového vytápění stávají čím dál více běžnějším způsobem vytápění nových i rekonstruovaných prostor. Pripínačikové náradie Tacker, dokonale viac. Pridam spojovaci kusy a okraje.


Všechny systémové desky mají tzv. Izolační systémová deska pro podlahové vytápění vhodná pro vysoké zatížení, rodinné domy a průmysl s nízkým profilem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky