středa 8. dubna 2020

Retro sporák

Gorenje EC52CLI Sklokeramický sporák Gorenje EC52CLI v retro dizajnu v barvě slonová kost. Trouba EC52CLI je vybavena mnoha užitečnými funkcemi, mezi takové patří například. Retro spotrebiče na sklade. Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov.


ELECTROLUX, GORENJE, AMICA a ďalších.

Vášeň pro vaření si zaslouží vynikající sporák v harmonické kombinaci praktičnosti a stylu. Inspirovaný uměním vaření největších světových kuchařů, Smeg vyvinul originální designové ikony, kde styl a elegance jdou ruku v ruce s vysokým výkonem, snadným ovládáním a minimální spotřebou. Podívejte se na sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství.


Výběr toho optimálního vás bude těšit spoustu let, rozhodujte proto pečlivě – někdy nejde jen o rozdíly mezi plynovými hořáky a indukční varnou deskou. Náš článek Jak vybrat sporák vám určitě pomůže. Nabizime Vam moderni spotřebiče Amica – pračky, ledničky, desky, trouby.


Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzie.

Horúci vzduch Tento sporák vám okrem všetkých štandardných funkcií rúry prináša aj možnosť PlusSteam, ktorú oceníte najmä pri pečení chleba a pečiva. V tejto kategórii sa nachádzajú sporáky plynové, elektrické a kombinované. V ponuke nájdete aj vyššie modely so vstavaným displejom a väčším počtom praktických funkcií. GORENJE EC52CLB - černá, retro , sklokeramická deska, multifunkční trouba. Nabízí výjimečnou kvalitu a dokonalé designové zpracování.


Plynová varná doska s príklopom kombinovaná s multifunkčnou elektrickou rúrou s objemom litrov splnia vaše očakávania. Pozrite sa na sporáky s dlhoročnou tradíciou. Ku všetkým šporákom MORA ponúkame širokú ponuku originálneho príslušenstva. Rýchle a precízne ovládanie ohrevu. Sporák s indukčným varným panelom.


Rúra s katalytickými povrchmi na rýchlejšie čistenie. Mimoriadne veľký ventilátor, ktorý zabezpečuje rovnomernú pečenie pokrmov. Okrúhly tvar rúry Gorenje K634WF je inšpirovaný tradičnými pecami na drevo, ktoré umožňujú horúcemu vzduchu prúdiť a jedlo sa tak pečie zo všetkých strán.


Výber toho optimálneho vás bude tešiť veľa rokov, rozhodujte preto starostlivo – niekedy nejde len o rozdiely medzi plynovými horákmi a indukčnou doskou. Nejoblíbenější typ s možností. Vybrali sme pre Vás tie najlepšie spotrebiče klasického štýlu, ktoré vytvoria vo Vašej kuchyni kúzlo a teplo domova, v rustikálnom štýle.

Vzhled kuchyně v rustikálním nebo retro stylu nemusí být narušen nesouladem mezi nábytkem a spotřebiči. Díky volně stojícím i vestavným spotřebičům, odpovídajícím typu kuchyně, potěšíte oko estéta harmonickým souladem a zároveň získáte maximální komfort při vaření,“ říká Regina Netolická ze společnosti Gorenje a doplňuje: „Spotřebiče, a hlavně. Predam plynovy sporak s elektrickou rurou zn.


MORA zachovali a ma elektricku iskru na zapalovanie horakou. A este mam na predaj Video na dialkove ovladanie zn. Akurat zničoho nič pri pozerany prestal ist zvuk. Chic, Vintage and Funky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky