pátek 10. dubna 2020

Zářiče

Zářiče

Podle vzniku je lze dělit na přirozené a umělé. Přirozené zářiče nebyly vytvořeny člověkem a vyskytují se volně v přírodě. Patří k nim různá tělesa a látky všech velikostí, např. Plynové zářiče nejen pro ohřev terasy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Germicidní zářiče slouží k dezinfekci pomocí UV záření.


Je možné je použít všude tam, kde sterilizace klasickými metodami není účinná nebo není možná. Infračervená technologie, ekonomická. Naše topidla Vás zahřejí.


Luxusní ventilátory s ionizátorem. KVALITNÍ NĚMECKÉ PLYNOVÉ A ELEKTRICKÉ ZÁŘIČE. Jsme výhradní dovozce tradiční německé značky ENDERS pro ČR, provádíme záruční i pozáruční servis, prodáváme náhradní díly k plynovým zářičům i elektrickým topidlům značky Enders. Vážení zákazníci, vážení obchodní partneři,s odvoláním na usnesení vlády ze dne 15. Vybirte si z naší nabídky: Topné zářiče Velamp, topné zářiče Hecht, topné zářiče Einhell, topné zářiče Bimar, topné zářiče Reer, topné zářiče Ardes a mnoho dalších.


V nabídce máme také výkonné infrapanely a sálavé panely. Při aktivaci germicidního zářiče můžeme cítit tzv. Ozon má v malých dávkách příjemnou svěží vůni. Složitější aplikace vyžadují i jiné vlnové délky.


Také máte rádi sezení na terase nebo v zahradě? A znáte ten pocit, když vám chvíle klidu nebo zábavy s přáteli ukončí rychlý nástup chladu? Vlajkovou lodí firmy Schwank jsou světlé plynové zářiče se speciální plnou izolací reflektoru, díky níž je minimalizována tepelná ztráta a sálavé teplo je hromaděno přesně tam, kde jej potřebujeme. Je vyzařováno směrem dolů, například na pracoviště, místo aby nevyužité stoupalo pod střechu. Ideální pro venkovní posezení na terasách, zimních zahradách a předzahrádkách.


Goleto - to je plné moře zlevněných produktů na jednom ostrově. Tepelné zářiče produkuje teplo, které má několik výhod oproti konvekčním způsobu vytápění. Infra zářiče zahřejí podobně jako sluneční paprsky.


Zářiče

Infrazářiče jsou bezpečné pro děti, zvířata a životní prostředí. Pořiďte si energetické zářiče pro harmonizaci a posílení účinků nejen Vašich meditací. Zářiče PURITEC HNS se používají pro sterilizaci vody, vzduchu nebo povrchů. Ničí viry, bakterie a jin.


FOR GASTRO v Praze-Letňanech. E-shop HECHT - specialista na zahradu. Nakupujte přímo od výrobce! Odborné poradenství, rychlé dodání, doprava a profesionální montáž ZDARMA.


Zářiče

Infrasauna pro jednu osobu, infrasauna pro dva, infrasauna pro osoby, infrasauna pro osoby, rohová infrasauna, infrasauna na míru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky