čtvrtek 20. února 2020

Vyhřívání okapů

Topný okruh s ochranným opletením pro ochranu okapů , svodů a střech před sněhem a ledem - plášť kabelu je opatřen ochranou proti UV záření. Okruh je z dvoužilového kabelu prům. Zamrzání okapů lze zabránit instalací topných kabelů do žlabů i svodů. Nejdůležitější je rozměr střechy a okapů , typ střešní krytiny, sklon střechy, umístění objektu z hlediska klimatických podmínek, nadmořské výšky, orientace dle světové strany.


Návrh potřebného výkonu přihlíží k mnoha faktorům.

Vyhřívání okapů - topné kabely do okapu. Tento web využívá cookies pro Vaši pohodlnější práci. V případě, že roztátá voda nemůže volně odtékat přes zamrzlí okap, popřípadě okapní svo dojde k přetečení, k navlhnutí fasády a následně k jejímu poškození.


Kliknutím na souhlasím uzavřete tuto lištu. Těmto nepříznivým vlivům měnících se teplot lze předejít použitím topného kabelu instalovaného do okapního. Topné koberečky, topné koberce. Vytápění vyhřívání okapů Vítám vás na stránkách, které se věnují problematice zamrzání okapů a svodů. Výsledkem neprůchodných okapů bývá zničená fasáda, plesnivé střešní konstrukce, poškozené interiéry, prasklé svody a utrhané žlaby.


V nabídce máme také inteligentní (samoregulační) kabel.

Zabýváme se ochranou potrubí před zamrzáním , vyhříváním venkovních ploch a podlahovým vytápěním. Naše firma Vám ho pomůže vyřešít. Preventivní ochrana okapů proti ledu a sněhu. Systém vyhřívání okapů. Instalujeme a servisujeme špičkovou technologii - samoregulační topné systémy Heat Trace a RAYCHEM.


Jedná se o hi-tech topné kabely od světových leadrů v oboru ohřevů. Klimatické výkyvy přináší velké množství sněhu i do nižších poloh. Dvouzónový regulátor pro vyhřívání volných ploch nebo okapů. Regulátor umožňuje nezávislé řízení dvou okruhů protimrazové ochrany.


Oba okruhy musí mít svou vlastní sadu čidel (zemních nebo okapových - není součástí regulátoru). Pokud vaše střecha a především okapy trpí v zimě na rampouchy a ohrožujete tak nejen okolí a sebe, ale rovněž střešní konstrukci deformací, je vyhřívání okapů právě pro Vás. Spolehlivé vyhřívání okapů pomocí kvalitních topných kabelů.


Nenechte okap zamrznout! Regulační set řídí vyhřívaní okapů pomocí teplotního a vlhkostního čidla, pružně a přesně reaguje na aktuální stav v okapovém systému a spíná topný kabel. Elektrické vyhřívání okapů. Přívaly sněhu znamenají.


Okapy, svody, žlaby a okraje střech či střešní detaily jsou tímto systémem chráněny před hromaděním sněhu a tvořením ledu. Následně jsou takto chráněny omítky a fasády objektů, vnitřní prostory před zatékáním vody. Firma zabyvající se instalací hromosvodů a vyhřívaných okapů.

V zimním období se na mnoha budovách můžeme setkat se zamrzáním okapových žlabů, svodů či jiných částí střešních konstrukcí, které následně způsobují nepříjemnosti jako jsou zatékání do objektu, tvorba rampouchů ohrožujících okolí, poškozování fasády či samotné okapové soustavy atd. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Ochrana okapů je způsob, jak předejít problémům s opravami případných škod v jejich počátku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky