pátek 21. února 2020

Plombování vodoměru

Plombování vodoměru - plomby na vodoměr pro bezpečné používání. Plomba na vodoměr - plombovací objímka TT kompakt byla konstruována na základě připomínek z provozu: ulehčení montáže a zvláště demontáže a také s cílem odstranit známé způsoby překonání objímek, vyskytujících se u objímek jiných výrobců. Parametr R je poměr mezi nominálním průtokem vodoměru (Q3) a minimálním průtokem (Qmin). Vodovod v úklidové místnosti není osazen vodoměrem – osadit!


Cena není parametr, cena je úměrná.

Proto se v poslední době doporučuje návrat ke klasickému plombování pomocí měděných lanek. Lanko se protáhne otvorem v matici šroubení a plombovacím otvorem na tělese vodoměru. Do plomby je poté vytlačena. Konce se pak provlečou olověnou plombou, která sevřením zajistí upevnění konců lanka proti vytažení. Bezpečnostní plomba určená pro plombování vodoměru.


Plomba se skládá z objímky společně s plombovacím prvkem, který je opatřen evidenčním číslem. Já bych Vám doporučil kvalitní a levnější vodoměry TECHEM ve variaatách s radiomodulem nebo bez něho.

Výhoda je v tom, že u těchto vodoměrů se mění pouze měřící část přístroje, tedy bez demontáže celého vodoměru. Opravy a renovace Vodoměrů a měřidel. E-shop společnosti Vodoměry Praha s. Jsme zaměřeni na prodej vodoměrů, měřičů tepla a jejich příslušenství. Kromě samotných průtokoměrů u nás naleznete i doplňkový sortiment, jako je šroubení, potřeby pro plombování , vodoinstalační materiál a kompozitní poklopy na šachty. V případech, kdy je uživatel technicky zdatný se však zaznamenalo mnoho případů překonání tohoto způsobu plombování.


V poslední době se používají tzv. Konstrukce této plomby a její značení zaručuje plnou ochranu vodoměru před neoprávněnou demontáží. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


STANDARDNÍ MONTÁŽ VODOMĚRU WOLTMAN. V této žádosti by také mělo být jasně uvedeno, kam byla montáž schválena (vodoměrná šachta, garáž, sklep…), předejdete tím nedorozuměním při následné montáži a plombování vodoměru. Kolik stojí instalace od vodárenské společnosti?


Zpětná klapka k vodoměru - šedá.

Mohl by jste nám,prosím, objasnit proč při rekonstrukci koupelny potřebujete odstranit plomby z vodoměru ? Ta plomba Vám nějak překáží v realizaci Vašeho projektu? Vždyť pokud jsou rozvody v plastu a Vy nemíníte vodoměry přemístit do nějakých nedostupných částí stupaček,kde bude jejich pravidelná výměna problematická,pak přece stačí. Plastová plomba k plombování vodoměru (plomba na vodoměr) Kód skladu. Rozhodnete-li se pro výměnu vodoměru za nový, zaměřte se na modely, na které se můžete stoprocentně spolehnout. K dalším ochranným prvkům patří neprůhledný kryt strojku počítadla, ochrana proti nekonečnému otáčení ciferníku, ochranné víčko ciferníku a plombování konců vodoměru.


Elektronická evidence tržeb je zde prováděna v BĚŽNÉM REŽIMU. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Výstupní kontrola je stoprocentní.


Ověření provádíme na zkušební stanici, celý proces ověření je řízen PC a automatizován. Vybavení AMS patří k nejmodernějším u.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky