středa 19. února 2020

Průtokový ohřívač mora

Praktické a účelové elektrické zásobníkové ohřívače vody vám zaručí ohřev vody přesně dle vašich potřeb. Smaltovaná ocelová nádrž, ochranné prvky a možnost nastavení požadované teploty jsou jen zlomkem funkcí, které Vám elektrické ohřívače vody MORA nabízí. Je naším přáním, aby Vám náš výrobek dlouho dobře a spolehlivě sloužil.


Průtokový ohřívač mora

Při obsluze ohřívače je nutno dodržovat určité zásady. Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním teploty na předním krytu. Vyspělá řídící elektronika udržuje zvolenou teplotu vody i při změnách průtoku. VEGA jako jedna z hvězd letního trojúhelníku vévodí souhvězdí Lyra a svou jasností mnohonásobně přesahuje jasnost Slunce.


Armatura Mertik je rovněž vybavena funkcí. Snadná náhrada za starší typy plynových průtokových ohřívačů vody MORA 3a 3bez dalších úprav je VEGA s označením MAX. N0- Karma VEGA umí ohřát až l vody za minutu, má hydroturbínku pro zapalování ( je tedy bez věčného plamínku) a je s odtahem spalin do komínu. Průtokové ohřívače vody MORA.


Svůj ideální průtokový ohřívač vody můžete nalézt také v portfoliu další české značky. Společnost MORA se zaměřuje především na výrobu kuchyňských spotřebičů, pořídit si u ní ale můžete také plynové či elektrické průtokové ohřívače vody. N0ohřívač vody průtokový plynový. MEMBRÁNA VODNÍ ARMATURY PLYNOVÝ OHŘÍVAČ MORA PO 371. V případě náhrady stávajícího ohřívače (PO PO 3) ohřívačem.


Nejstarší typy plynových průtokových ohřívačů totiž nemají pojistku na. Plynová , vodní armatura-Vega. PO kterou kdysi vyráběla Mora. Při volbě ohřívače vody máte dvě základní možnosti – ohřívač vody se zásobníkem a průtokový ohřívač.


Zatímco ohřívače se zásobníkem vám neustále připravují určený objem horké vody, průtokové ohřívače – jak napovídá název – ohřívají vodu rovnou při průtoku. Ohřejí vám tedy přesně tolik. Dodáváme náhradní díly k průtokovým ohřívačům ETA. Mnoho ND ETA vedeme skladem.


ETA jako jsou baterie, hadice, držáky. Malý průtokový ohřívač s nízkotlakou armaturou pro jedno odběrové místo. PŘÍKONOVÉ VARIANTY: PODROBNOSTI.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Elektrické průtokové ohřívače vody řady PTO7jsou svým tvarovým řešením a rozměry určeny k použití např. Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu stodvacetipěti litrů s keramickým topným tělesem, pojistkou proti přehřátí a možností svislé instalace v blízkosti odběrných míst. Mám podobný průtokový ohřívač. Pustím vodu do umývadla a pootáčením knoflíků, čudlíků, seřídím průtok vody s výškou plamene, tedy ohřevu.


Většinou průtok zmírním a plyn zesílím. Stačí jen milimetr a je hotovo anebo úplně špatně. Až se mi teplota vody líbí, pak teprve ji nad umývadlem zastavím. Tento pokročilý ohřívač vody může pracovat na propan-butan nebo na zemní plyn. Patří do energetické třídy B, což je na plynový ohřívač stále dobré.


Typicky je průtokový ohřívač vody montován do chat, chalup, dílen, garáží a různých řemeslných, nebo průmyslových provozů. Návody MORA a MORA TOP. Díky minimálním tepelným ztrátám je vysoce efektivní a úsporný, ovšem jen za. Návod plynový kotel Mora 67 674.


Domácí spotřebiče MORA do kuchyně ale i koupelny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky