úterý 4. února 2020

Protherm thermolink

Variantom Thermolinku P je Thermolink RC s rovnakými vlastnosťami a parametrami avšak s bezdrôtovým pripojením ku kotlu. Thermolink RS je týždenný programovateľ-ný priestorový bezdrôtový regulátor, ktorý umožňuje nastavenie tepelnej pohody podľa vašich potrieb, zvykov vo vami nastavených časových intervaloch. Tento regulátor umožňuje programovať aj čas ohrevu teplej vody. Pro-therm controls is a supplier of thermostats, humidity controls, level switches, PT1and thermocouple sensors, timers, temperature alarms, data loggers, trace heating cable. Supplying OEMs, engineers and end users.


Protherm thermolink

UK agent for several manufacturers offering competitive prices and technical back up from years of experience. Na stránce neleznete návody a manuály na Protherm v českém jazyce ke stažení zdarma ve formátu pdf. Katalog návodů Požádat o návod Naši partneři Napište nám. Hlavní stránka › Protherm. Umiestnenie izbového termostatu Protherm Thermolink P sa doporučuje do najchladnejšej miestnosti, nie však k oknu, alebo radiátoru, ktorý môže činnosť termostatu tepelne narušiť a tým pádom nebude snímanie teploty dokonale.


Izbový regulátor zároveň ovláda prípravu teplej. Bus ekvitermní regulátory Protherm řady Thermolink umožňují nastavit teplotu otopné vody stejně jako teplotu teplé vody. Podle zvolené topné křivky je následně celý proces regulace kotle přizpůsobován změně venkovní teplotě a požadované teplotě vytápěného prostoru. Ekvitermní regulátor vyniká zejména. Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami.


Regulácie (termostaty) Thermolink a Instat pre kotle Protherm kotle. V prípade pripojenia vonkajšieho snímača je možné zvoliť jednu z prednastavených vykurovacích kriviek. Teplota vykurovacej vody je následne. Vlastnosti regulátora PROTHERM THERMOLINK RC: Izbový programovateľný regulátor od Prothermu Thermolink RC.


Slúži na nastavenie optimálnej izbovej teploty na základe nastavenia užvatelskej teploty. Komunikácia s kotlom je realizovaná cez dva vodiče, keďže sa jedná o reguláciu e-bus, ktorá umožňuje kotlu plynulú moduláciu. Prostorový regulátor s ekvitermní regulací (po připojení venkovního čidla) a eBus komunikací umožňuje nastavit týdenní program s možností kombinace různých časových úseků. Regulace (termostaty) Thermolink a Instat pro kotle Protherm kotle.


Pokojový regulátor s eBus komunikací umožňuje nastavit jednu teplotu v místnosti jako i teplé užitkové vody. В этом видео распаковываю и даю информацию про комнтаный регулятор температуры Exacontrol 7. Кімнатний регулятор температури з комунікаційною шиною eBus THERMOLINK P. Програмований регулятор з шиною eBus дозволяє встановлювати щотижневу програму з можливістю виділення до семи періодів часу з індивідуальним. Protherm termostat Thermolink P Akcia eBus programovateľný regulátor umožňuje nastaviť jeden týždenný program s možnosťou kombinácie až rôznych časových úsekov s individuálne nastaviteľnou teplotou pre vykurovanie a aj.


V opačnom prípade sa správa ako klasický izbový termostat a na kotly sa sonda nahradí klemou. Na stránke nájdete návody a manuály na Protherm v českom jazyku na stiahnutie zdarma vo formáte pdf. Katalóg návodov Požiadať o návod Naši partneri Napíšte nám. Izbový komunikačný regulátor Protherm Thermolink S so spínacím kontaktom.


Programovateľný termostat umožňuje nastaviť jeden týždenný program s možnosťou kombinácie rôznych časových úsekov, komfortnú teplotu vykurovania a je vybavený taktiež ochranou systému proti mrazu. Vedenie vodičov od termostatu sa takisto nedoporučuje vedľa elektrických káblov, ktoré môžu. Kotol v dome mame Protherm Tiger. Chcem sa spytat ci je potrebne davat vonkajsie cidlo i pre kotol a pre termostat zvlast alebo staci len pre ten termostat?


Dakujem a prajem prijemny den. Velice šestrné a úsporné kotle Protherm jsou na trhu již let a patří mezi jednu nejoblíbenější značek. To hlavně díky své spolehlivost, kvalitě a šírokému spektru autorizovaných firem.


Například pokud přemýšlíte o výměně starého plynového kotle, nový kondenzační, kotel od značky Protherm Vám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky