pondělí 24. února 2020

Tatramat eo 5 p

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. VTS (trojvalentný ohrievač) TEC TM. AZ A energiaosztályú, kW-os bojler perc alatt felfűti az öt liter vizet 65°-ra. Gazdaságosan és megbízhatóan működik.


Túlmelegedés és fagyás elleni és IPvédelemmel ellátott.

Telepítése egyszerű és a mosdó alatt. W, vhodný pro spodní instalaci (pod umyvadlo). Elektrický ohřívač o objemu l, max. Ochrana proti vlhkosti IP 24. Kč Cena je uvedena včetně RP a D. Sú napojiteľné len na špeciálnu beztlakovú zmiešavaciu batériu dodávanú ako príslušenstvo.


Inštalácia ohrievačov na rozvod vody je jednoduchá a k. Zásobník určen pod umyvadlo.

Beztlakový systém, ohřívač vody s plastovou nádrží připojitelný pouze k nízkotlakové armatuře, provozní tlak MPa. Instalace na rozvod vody je jednoduchá. K uvedení do provozu stačí pak už jen zapojení do elektrické sítě. Ohřívač se připojuje pod umyvadlo. Séria malých ohrievačov EO v objemoch , a litrov je určená na prípravu teplej vody k rôznym potrebám súčasnosti.


Vďaka vynikajúcej vyváženosti medzi obsahom, výkonom a jednoduchosťou inštalácie sú ohrievače vhodné všade tam, kde sú. Jsou napojitelné jen na speciální beztlakovou směšovací armaturu dodávanou jako příslušenství. Nová generace beztlakových zásobníkových ohřívačů EO o objemu litrů je díky vynikající vyváženosti mezi objemem, výkonem a jednoduchou instalací vhodná pro časté malé o. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Je určený pre jedno odberné miesto s napojiteľnosťou na špeciálnu beztlakovú, zmiešavaciu batériu. Celkový objem predstavuje l. Výkon ohrievacieho telesa je kW.


Disponuje aj ďalšími funkciami a. Free delivery and returns on eligible orders. Home Akcie Novinky Výpredaj. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souh.

AZ A energiaosztályú, 2 kW -os bojler 9 perc alatt felfűti az öt liter vizet 65°-ra. Technické parametry produktu:Beztlak. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Tatramat v eshopu Plynop. Více informací Expedice hod.


Prodam elektricky ohrivac vody zn. Soucasti vodovodní baterie a uchyt na zed. Vhodne pro spodni instalaci pod umyvadlo.


U každého zboží si můžete zkontrolovat jeho dostupnost, porovnat ceny v jednotlivých obchodech a nakoupit nejlevněji!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky