čtvrtek 6. února 2020

Thermona kotel

Thermona - vyrábíme plynové závěsné kotle, plynové kondenzační kotle a elektrokotle THERM pro topení i ohřev teplé vody. Dodáváme regulace systémů, zásobníky TV a odtahy spalin. Položky dalšího příslušenství pro topné systémy v oblasti. Elektrokotle ekonomické řady THERM ELN jsou díky svému.


Plynové kotle jsou kotle vhodné jak pro domácnost, tak i pro.

THERMONA, náhradní díly ke kotlům, další zboží. Pokud máte zájem o jednoduché a především komfortní řešení. Ať už hledáte vhodný kotel pro novostavbu, nízkoenergetický. Klasické plynové kotle jsou kotle vhodné jak pro domácnost, tak i pro jiné občanské nebo průmyslové stavby.


Uplatnění najdou zejména při výměnách zdroje tepla ve starších objektech, kdy je zachován stávající topný systém s klasickými deskovými radiátory. Kotel lze ovládat prostřednictvím GSM modulu pomocí krátkých textových zpráv SMS. Jeho prostřednictvím je možné provádět na dálku téměř všechna uživatelská nastavení.

Umožňuje také zpětné hlášení provozních a poruchových informací. Thermona Webová stránka značky: Thermona Společnost Thermona je českým výrobcem plynových a elektrických kotlů THERM. V současné době již není na trhu s plynovými kotli a elektrokotli jiná firma s ryze českou kapitálovou účastí. Odkouření k tomuto kotli ceníme individuálně dle Vašich požadavků a dodržení požadavků výrobce pro správnou funkci kotle. Novinkový kotel THERM KDZN je určen pro vytápění topného systému a ohřev vody v nepřímotopném externím zásobníku.


Kotel zastupuje řadu PREMIUM Condens, která představuje špičkové technologické řešení. Inovací prošlo i samotné srdce kondenzačního kotle. Možná jste v danou chvíli ušetřili nějakou tu stokorunu, ale váš kotel zcela jistě nedostal péči v rozsahu, který vyžaduje, což se projeví na spotřebě plynu, bezpečnosti provozu a jeho životnosti. Ve výsledku vás tak takový „levný“ servis přijde dosti draho. Kotel se skládá z plynového bloku, ve kterém je plyn zapálí, vodní jednotku, se ohřívá chladivo o uvolněné energie spalováním provozního plynu.


Expanzní nádoba slouží k ochraně zařízení před nadměrným tlakem. Vyčerpaná oxidu uhličitého se odvádí odtahového. Nástěnný plynový kotel Thermona - s průtokovým ohřevem TUV plynulá modulace výkonu plynulá regulace teploty komunikace s externím regulátorem (OpenTherm) integrovaná ekvitermní regulace s použitím externího snímače teploty informační menu pro zjištění pracovních parametrů nastavení provozních parametrů kotle nastavení konfigurace kotle po zadání vstupního kódu. Kondenzační a plynové kotle Protherm jsou vysoce účinné a ekologicky šetrné.


Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. Vlastní kotel je nutnost pro všechny majitele domů, ale i některých bytů.

Jeho pořízení předchází složité rozhodování. Musíte si promyslet několik zásadních věcí jako je typ spalovaného paliva, výkon, typ kotle a další. Výběr kotle není dobré podceňovat, přece jen se jedná o investici až na. Detailní popis produktu. Kotel je určen pro vytápění topného systému a ohřev užitkové vody ve vestavěném zásobníku.


Tento kotel mi nahradil původní let starý kotel Thermona. Už montér mne upozornil, že let tento nový kotel asi nevydrží, to ale ukáže čas. Malý plynový kotel THERM PRO XZ. Maximálně ekonomický provoz vám zajistí elektrický kotel značky Thermona Therm EL. Má kompaktní rozměry a nízkou hmotnost.


Díky svému nižšímu výkonu je předurčen především k vytápění nízkoenergetických a pasivních domů, popřípadě klasických novostaveb. Pokud nevlastníte rodinný dům, nevadí, použít ho.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky