čtvrtek 20. února 2020

Litinové radiátory bazar

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů litinové radiátory. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Prodám litinové radiátory , byly připojeny na otopný systém - zcela funkční, netekly, měním kvůli rekonstrukci a přechodu na podlahové topení.

Celkem kusy velké dlouhé (na fotkách), 1x koupelnový vysoký (na fotce), 1x trubkový chodbový (na fotce), 1x malý krátký (chybí na fotce) a ještě 1x koupelno. Popis: Nový litinový radiátor výška 6mm, šířka 1mm, rozteč otvorů 5mm. Jeden článek samostatně a článků spojeno. Jejich odhadovaná životnost je - let.


V rámci výrobního procesu a jejich konstrukce se tyto radiátory nechají uzpůsobit dle potřeby na jednotlivý počet požadovaných litinových článků a to dodatečným přidáním, nebo jejich odebráním. Společnost VIADRUS vyrábí litinové radiátory jak v klasickém, tak i moderním designu tzv. Uvedená cena je za jeden radiátor a platí při odběru všech 10.


Radiátory jsou opatřeny základním nátěrem červenohnědé barvy.

Kdo levně prodá funkční litinové radiátory. Na délce nezáleží, pokud možno hloubka 10cm. Když to budou 15cm nevadí Díky za informaci. Není to však nutná podmínka, v jakémkoliv stavení mohou jako topení směle zastoupit i modernější varianty.


Teplo vedou pořád stejně dobře, jako. Litinové radiátory topí dlouho a levně. Kvalitní litinové radiátory. Přijďte se podívat na litinové radiátory v PRAZE a BRNĚ. Poradíme Vám s výběrem vašich nových litinových radiátorů.


Doprava zadarmo po celé ČR. Podat inzerát bez registrace. Nabízím litinové články za likvidační ceny. To já radiátory z bazaru ani nemyslel, měl jsem na mysli třeba zrovna.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Požadovaný inzerát byl již smazán. Prohlédněte si nabídku podobného zboží na našem bazaru.


Plechové radiátory jsou v obytních domech velmi rozšířené.

Rozměry: šířka 60mm, hloubka. Bazar pro dům a zahradu, nabídne možnost prodat vše pro bazény, úpravy zahrad a úpravy domů. Po dohodě je mohu dovézt do.


Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvo případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Staré litinové radiátory sice nejsou ideální, ale dobře rozumím obavám, že investice do nových radiátorů může být nenávratná. Navíc samotné nové radiátory bez dalších investic do kvalitní regulace nemají smysl. O životnosti plechu ani nemluvím.


Vše záleží na místních podmínkách. Topení s velkou setrvačností. Pokud hledáte náhradu za Vaše staré litinové radiátory nebo chcete úplně nové a potřebujete poradit? Kontaktujte naši technickou podporu na tel. Hlavním představitel těchto radiátorů na našem trhu jsou radiátory viadrus známé jako radiátor viadru, kalor.


Pryč jsou taky veškerá výkonnostní omezení. A to směrem nahoru i dolů. Skvěle se však hodí i třeba jen k vytopení koupelny.


Proto dbejte na to, aby zdi, na kterých budou radiátory zavěšeny byly z pevného a plného zdiva nebo v případě varianty s nožičkami byly podlahy dostatečně silné. Z tohoto důvodu nejsou konzoly na zeď v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky