úterý 11. února 2020

Univerzální termostat

Univerzální termostat

V naší nabídce najdete: ABB termostat s otočným ovládáním, digitální se spínacími hodinami, pro ovládání topení i chlazení. Volitelná funkce prostorového, nebo podlahového termostatu. Při dosažení nastavené teploty přepne mžikový spínač, po poklesu teploty se opět vrátí do původní polohy.


Univerzální termostat

Zboží, které je skladem, odesíláme ihned - doručit je možné 07. Termostat je mechanický a nastavuje se knoflíkem s ryskou. Uživatelsky volitelné snímaní teplot - jen prostoru, podlahy, nebo obou.


Praktický univerzální termostat můžete použít všude tam, kde potřebujete spínat zařízení (jako např. topení nebo ventilátor) v závislosti na teplotě. Programovatelný univerzální termostat - snímá teplotu prostoru i podlahy Modře podsvícený, snímatelný LCD display, CZ menu. Tento návod se vztahuje na výrobky následujících objednacích čísel a designů, které dodává společnost ABB s. Fenix Therm 1univerzální analogový termostat. Analogový univerzální termostat - snímá teplotu prostoru i podlahy.


Montáž univerzálního termostatu znamená řešení pro regulaci vysokých teplot např. S certifikátem VDE a značkou CE. Univerzální kapilární termostat , 39CU10 až 3°C. Zpočátku se firma zaměřovala pouze na rafinaci a zušlechťování skleněných výrobků.


Tetmostat TH1je vhodný pro regulaci při teplovodním vytápění, bojlerech, dále k regulaci a hlášení teplot vodních nebo olejových lázní apod. Základem termostatu je spolehlivý mechanický systém. Dotykový (uzamykatelný) displej s volitelnou barvou pozadí, CZ menu,. Kompaktní univerzální regulátor teploty.


S univerzální vstupem pro téměř všechny běžné teplotní senzory, potenciometry a signalizaci procesů, univerzálním napájením a moderní. Nejprodávanější univerzální termostat do mrazničky. Pro optimální výkon mrazničky doporučujeme neumisťovat mrazničku do prostor nebo pokojů s příliš nízkou teplotou. Pravidelná údržba udržuje stálý výkon mrazničky.


Tímto termostatem je možné také. Je použi-telný pro různé druhy tepelných zdrojů, ventilů nebo chladicích zařízení. Pořiďte si programovatelný univerzální termostat Fenix FTF, který snímá teplotu prostoru i podlahy.


Univerzální termostat

Umožňuje využívat PWM regulaci i pevnou teplotní diferenci. Charakteristika termostatu SALUS: týdenní programovatelný termostat , prostřednictvím kterého lze snadno a efektivně nastavovat teplotu v prostoru má široké využití - univerzální programovatelný termostat s beznapěťovým kontaktem, slouží k regulaci všech typů kotlů, elektrických přímotopů, spíná zařízení od 0-230V. M ení teploty se uskute uje pomocí externího senzoru. Za každých okolností je potebné dodržovat bezpe nostní pokyny a všechny další informace tohoto návodu k obsluze. Na přání dodáme i volitelné příslušenství.


Správné nastavení termostatu ovlivňuje spotřebu a životnost lednice. Při namražené lednici hrozí požkození součástí lednice a spotřebič má vysokou spotřebu energie. SALUS 0je vzhľadem ke svému širokému využití univerzální programovatelný termostat s beznapěťovým kontaktem, vhodný k regulaci všech typů kotlů, elektrických přímotopů, spíná zařízení od 0-230V s maximální zátěží 5A.


Má podsvícený displej oranžové barvy. Pro ovládací jednotku univerzálního otočného termostatu, programovatelného termostatu nebo spínacích hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky