pátek 14. února 2020

Plechové radiátory

Domů radiátory a podlahové topení - plechové článkové radiátory. Trh je zaplaven pestrou nabídkou dvou základních typů radiátorů - litinových a plechových. Na první pohled vychází lépe radiátory plechové. Mají obvykle nižší pořizovací cenu, jsou relativně úzké a dokonce se o nich tvrdí, že mají rychlejší náběh.


Pokud pomineme první dojem a zamyslíme se, situace se začne jevit.

Prodám plechové radiátory z domu, kde děláme rekonstrukci. Háky na zeď k tomu jsou také. Do poslední chvíle normálně topily. Jeden radiátor jsme zkusili přetřít na bílo a vypadá skvěle jako nový. Nevýhodou žebrových radiátorů jsou jejich větší rozměry oproti deskovým radiátorům.


Na druhou stranu mají perfektní výhřevnost a dlouhou životnost díky absenci možné koroze. Deskové nebo také plechové radiátory jsou nejčastěji používané radiátory s bočním či spodním připojením.

Vyberte si ten, který přesně padne do vašeho interiéru. Litinové žebrové radiátory , neboli litinové článkové radiátory jsou na našem trhu nejdelším účastníkem. Jejich odhadovaná životnost je - let. V rámci výrobního procesu a jejich konstrukce se tyto radiátory nechají uzpůsobit dle potřeby na jednotlivý počet požadovaných litinových článků a to dodatečným přidáním, nebo jejich odebráním.


Obě varianty využitého materiálu jsou srovnatelně energeticky náročné, trochu odlišně však pracují s teplem. Stejně tak rychle však tento dojem zmizí, pokud radiátor vypnete. Najpredávanejšie radiátory Korado a Purmo so zárukou rokov vám dovezieme kamkoľvek na Slovensku.


Využite nášho sprievodcu pri výbere radiátorov. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM.


Na rozvodné potrubí se napojují závitovým spojem (šroubením) tak, aby bylo možno radiátory kdykoli bez obtíží demontovat. Radiátory , Článkové radiátory - plechové. Teplotu v místnosti doregulovávají termostatické hlavice v případě, že v místnosti není umístěn prostorový termostat. V současné době stále probíhá přeceňování na našem e-shopu.


Pokud si objednáte nepřeceněné zboží, bude Vám cena upřesněna naším zaměstnancem. Děkujeme za pochopení a omlouváme se za případné komplikace.

MIMOŘÁDNÉ OPATŘENÍ: Vážení zákazníci, vzhledem k situaci ohledně šíření nákazy koronavirem jsme nuceni do odvolání přistoupit mimořádným opatřením. Ponúkame Vám plechové plotové dielce – plotovky za vynikajúce ceny. Pozinkované, farebné (lesklé, matné) alebo s imitáciou textúry dreva. Základní princip radiátoru spočívá v jeho akumulaci topným médiem a následého uvolňování do jeho okolí.


AQUA ČLÁNKOVÉ RADIÁTORY : Článkové radiátory sú svojím klasickým dizajnom vhodné pre náhradu starých liatinových radiátorov. Aj v ich prípade ponúkame mnoho rozmerov, prevedenie na. Prerábam byt a mám v ňom staršie liatinové radiátory , rozhodujem sa či ich mám ponechať a natrieť novou farbou, alebo ich vymeniť za nové plechové , ktoré aj lepšie vyzerajú. Ventilátor pod plechový radiátor Termík. Radikálna odpoveď na zdražovanie energie!


Nevyhadzujte peniaze komínom. Kúrenie nemusí byť drahé, stačí len dobre využiť tepelnú energiu. Tag: plechové radiátory.


Rady ako môžete ušetriť, ak využívate na dodávku tepla radiátory či sálavé panely. Informační oznámení dle §ZOET: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Proto dbejte na to, aby zdi, na kterých budou radiátory zavěšeny byly z pevného a plného zdiva nebo v případě varianty s nožičkami byly podlahy dostatečně silné.


Ocelové sekční radiátory resp. Z tohoto důvodu nejsou konzoly na zeď v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky