čtvrtek 16. května 2019

Výpusť kondenzátu

Výpusť kondenzátu je nezbytnou součástí potrubí vzduchotechniky. Použitím kondenzační jímky též zabráníte promáčenému stropu, mokré zdi a následné plísni. Výpusť se umisťuje dospod potrubí a ve vnitřním okapu zachytává stékající kapky kondenzované páry. Proč používat výpusť kondenzátu ? VKP 1výpusť kondenzátu.


Výpusť kondenzátu

Slouží k odvodu kondenzátu vytvářejicího se v potrubí. Její vnitřní průměr je 1mm. Je vhodná pro připojení potrubí s DN 100. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Především proto, aby nedošlo ke škodám na el. Ke snížení kondenzace v potrubí (rosení trubek) doporučujeme tepelé izolace potrubí, popřípadě rovnou tepelně izolované. VENTILÁTORY, REKUPERAČNÍ JEDNOTKY, DIGESTOŘE atd. Sběrač kondenzátu SBK 1s odvodem kondenzátu se užívá na odvod kondenzátu ze systému, vzniklý kondenzát zachytí a uvnitř sběrače potom dojde k. Jednoduché řešení problému s kondenzátem nabízí výpusť kondenzátu dodávaná pro potrubí průměru.


Výpusť kondenzátu

Výpusť se jednoduše vloží do potrubí, ve výpusti je zadržovací kanálek a odtoková výpusť s těsněním. Vyřešením problému s odvodem kondenzátu zabráníte zničení vašeho ventilátoru, poškození interiéru kapajícím kondenzátem, stejně tak i tvorbě pachů, které z kondenzátu mohou vznikat. Odvod kondenzátu je vyrobena z plastu.


VÝPUSŤ KONDENZÁTU Široká nabídka ventilátorů a větráků, zejména ventilátor do koupelny a potrubní ventilátor. Průměr odvodního otvoru je mm. Připojení k vzduchotechnickému potrubí pomocí vnitřní spojky NP 160.


Provádíme montáž a servis vzduchotechniky, klimatizací, ventilátorů, digestoří. Navštivte naše předváděcí centra, nebo si nechte vypracovat nezávaznou nabídku. V sekci vzduchovody naleznete naše úplné portfolio produktů z pozinku, ohebných hadic či plastového potrubí. Nabídka je roztříděná (pozink, ohebné, plastové) a můžete se, kliknutím výše na jednotlivé podkategorie, dostat na specifické produkty. U průměru 1mm je možnost připojení pomocí pružného potrubí bez nutnosti dalšího příslušenství.


Je zapotřebí všude tam, kde vzniká. Kondenzační kus je vhodný pro odvod konendzátu vznikajícího v potrubí při jeho nedostatečné izolaci nebo pokud je vzduch vyfukován např. Kondenzační jímka neboli výpusť kondenzátu je naprosto nezbytná při ochraně proti zkapalněné páře. Zapomněl(a) jste heslo? Sběrač kondenzátu Haco je vhodný pro použití v odvětrávacím systému, kde je velký.


Výpusť kondenzátu

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Pak není nutné řešit prostupové tašky ani kondenzát. Buďte s námi v kontaktu. Dostávejte informace o novinkách v sortimentu, akčním zboží či plánovaných událostech dříve, než ostatní.


Nebojte, žádným nepříjemným spamem vás obtěžovat nebudeme. Například při odvodu výparů z kuchyňské digestoře, nebo odvětrání koupelny atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky